Av DAG HÅKON HELLEVIK

Ebere Eze fikk sitt definitive gjennombrudd på Villa Park. Ryan Manning fikk en sjelden sjanse fra start og viste at han ikke har mistet magien fra i fjor, og Darnell Furlong er i de siste tre kampene blitt belønnet for de mange og lange timene han har tilbrakt på benken. Alle tok i høyeste grad vare på tilliten! I bakhanda har vi Paul Smyth, som sto over Villa-kampen på grunn av en vondt tå.

Det er imidlertid en annen ung rekrutt som er utgangspunktet for Ollies bekymringer.

- Jeg er veldig begeistret for alle disse fire. I fjor var jeg imidlertid like begeistret for Josh Bowler. Han spilte 12 minutter for oss, og så forsvant han til Everton. Det er en påminnelse om at uansett hvor lyst det ser ut med våre unge spillere på laget, så kan vi miste dem alle i løpet av sommeren sier Ollie til QPRs nettside.

Det er liten grunn til å betvile at i alle fall Eze og Smyth står på blokka til flere av toppklubbene. Det de har levert de siste par månedene indikerer at begge vil kunne hevde seg på høyere nivå enn Championship i løpet av relativt kort tid. Begge har kontrakter med QPR til 2019, men Premier League-klubbenes ønske om å samle talenter i store bunker kan likevel resultere i bud som unge spillere lar seg blende av. Det vi kan håpe er at mulighetene for ligafotball får dem til å bli, og da også til å forlenge kontraktene. De har forhåpentligvis registrert at nevnte Bowler har ikke vært i nærheten av å få spille voksenfotball etter overgangen nordover - verken i Everton eller på utlån.

Det Ollie trøster seg med er at dersom noen av dagens unge stjerner forsvinner vil deres suksess motivere andre talenter til å søke seg til QPR. I tillegg kan vi håpe på at FIFA en vakker dag setter noen utlånsbegrensninger som kan bremse storklubbenes sanseløse oppkjøpsiver, men akkurat det ser ikke ut til å ville skje med det første.