Av STIAN KARLSEN

FA mener at "klubben ikke klarte å kontrollere spillerne silk at de oppførte seg på en ryddig måte" under oppgjøret mot Manchester City på lørdag.

Sanksjonen er trolig en bøteleggelse av en foreløbig ukjent størrelse. 

Forvirret?
Situasjonen dette gjelder er protestene  i etterkant av at Charlie Austin har fått sitt andre mål annulert (korrekt etter de regler som gjelder), når Joe Hart "klumser" et utspill på to berøringer rett i beina på vår spiss. (se video)

Hårreisende
En ganske så omdiskutert situasjon som gjorde at mange QPR-spillere, naturlig nok, omkranset dommer Mike Dean. Det var ingen som reagerte på at QPR-spillerne var ufine på noen som helst måte, men mulig dommerrapporten har konkludert med noe annet. Vi vet selvsagt ikke hva som ble sagt i kampens hete, men at klubben skal bli bøtelagt for dette virker mildt sagt merkelig utifra hva man kunne se på TV-bildene. 

QPR har frem til mandag på å anke FA sin avgjørelse. 

Ikke eneste klubb
FA har tydligvis lagt seg på en linje hvor det ikke skal tolereres stort. Det er flere klubber som har blitt bøtelagt etter dette prinsippet den siste tiden. Sunderland er også siktet for samme sak etter en straffesituasjon i kampen mot Everton i samme runde på lørdag. 

Etter kampen mellom Aston Villa og Tottenham forrige ligarunde 2.november ble begge lagene ilagt en bot på £20 000 for en lignende siktelse, etter at dommer Swarbrick hadde mistet kontrollen på matchen og det utviklet seg tll et lite basketak ute på banen. 

Standarden
Hvis dette er malen FA har tenkt å legge seg på, så blir dette langt fra den siste boten de deler ut denne sesongen. Skal det ikke lenger være rom for å vise følelser og frustrasjon? 

Virker helt meningsløst dette, og det skal bli spenndende å se hva utfallet av dette blir. Botens størrelse blir nok uansett for peanøtter å regne, men her er det prinsipper som gjelder!! 

Eller hva tenker dere?

U R´sss