Av STIAN KARLSEN
 

Adel Taarabt avsluttet forrige sesong på lån i AC Milan etter å ha vært på lån hos Fulham i den første halvdelen av sesongen. I Fulham var han en stor skuffelse, men i Italia fant han seg godt til rette. Der ble det 4 mål på 14 kamper og han imponerte spillemessig. 

 

Bud fra Milan

Det er ventet at Milan kommer med et bud på marrokaneren i starten av denne uken. Budet skal være på £3 mill. pluss prosenter ved eventuelt videresalg.

 

Ikke billigsalg

Harry Redknapp har ingen planer om å la Taarabt gå på billigsalg, men avslører samtidig at driblefanten er langt fra god form, at han ønsker seg vekk og at han ikke har trent siden pre-season startet.

 

- Jeg vet ikke hva som skjer med Adel. Han har ikke gjort en dags trening siden vi kom tilbake. Han er milevis fra å være i kampform for øyeblikket. 

 

- Jeg tror han er i form til å trene denne uken, men tror vel mest at han ønsker seg vekk. Dersom han ikke ønsker å være her så må det være noen der ute som er villige til å betale. Han kommer ikke til å gå på billigsalg. 

 

Samme historien

Dette er en historie vi QPR-supportere har hørt over et dusin av ganger. Adel Taarabt oppfører seg som en bortskjemt guttunge og mangler gode rådgivere rundt seg. Nå bør det være slutt i QPR for godt. 

 

Problemet er at han har, omtrent egenhendig, ordnet oss et opprykk (2010/11) og på sitt beste er han en strålende og særdeles underholdene fotballspiller. Det har han dessverre ikke bevist på Premier League-nivå. 

 

U R’sss