Av STEINAR SÆTHER

I en divisjon som dette er det uvurderlig å ha noen som skårer det avgjørende målet i jevne kamper. Charlie Austin er en slik spiller. Jeg holder fortsatt på at han ikke er "verdens beste spiller" lenger, men samtidig må du som defensiv spiller alltid forholde deg til han. Han har beholdt teften for hvor ballen kommer inn i feltet, og han har egenskapene som skal til for å avslutte på mesterlig vis. Derfor skåret vi det eneste målet i kampen mot WBA. 

Min favoritt blant spillerne i dagens spillerstall, Yoann Barbet, spilte kanskje sin beste kamp noensinne i QPR-drakt. I hvert fall var han synlig kampen gjennom, ikke minst da han tok en Terry Butcher. For å sitere meg sjøl fra tidligere: Barbet har et veldig høyt beste nivå, og hans dårligste nivå kan mange i Championship misunne han! Gi mannen en penn og et papir!

Og la oss hylle de andre spillerne også. Willock skal vi være glad for om vi beholder ham ut januar. Dunne og Dickie fikk ikke samme oppmerksomhet denne ettermiddagen, imidlertid holdt de høyt nivå. Vår egen Stefan gjør sine ting godt, sett ham ut av laget og vi vil fort se hvor mye han blir savnet. Adomah på høyresida og Wallace/Field til venstre gjør at vi igjen har to sterke kanter både forover og bakover. Hvilken som helst andre Warburton setter innpå, gjør en så solid jobb at den som av ulike grunner blir tatt ut ikke savnes nevneverdig. Kakay, Chair og Dieng er åpenbare. Adomah må ha plassert mannen fra Sierra Leone på benken for resten av sesongen...? Chair har sittet mye på benken for Marokko mens Dieng sto de to første for Senegal uten noen baller i eget nett. Marshall oste trygghet i Diengs fravær.

Coventry har overrasket mange denne sesongen. Men har de egentlig overrasket? Om en ser på spillergruppa som manager har å jobbe med bør en ikke bli sjokkert, for å bruke det uttrykket. Dog et lite spørsmål om midtbanen. Mer om det senere. De har vist seg skåringssterke i en del kamper, og som oss andre i de andre kampene. Som forventet stjeler lag poeng fra hverandre og de lagene som klarer å kapre til seg poeng i de jevne kampene, vil kjempe om opprykk. Blackburn er et godt eksempel, vårt eget QPR altså et annet. Coventry likedan.
Coventry er ikke veldig langt bak oss, 5 plasser og 7 poeng, for å være nøyaktig - og èn kamp til gode. Hjemmelaget har vært ujevne i det siste, 1-2-2 er ikke helt greit om de vil være med der oppe. Seieren kom sist helg, og var av den fine sorten, 4-1 borte mot Peterborough. Så kanskje laget har kick-starta resten av sesongen...? 

Mark Robins styrer fortsatt det meste fra treningsfelt og dug-out. Han kjører Moore som keeper enda, og forsvaret er vanligvis unge Maatsen, rutinerte MacFadzean, Dabo og Hyam. Men skader har gjort at flere spillere står med en del kamper. Kane spiller om enn ikke alle kampene - han står med 13 til nå. Bidwell har nyss ankommet fra Swansea, og kan få debuten i dag.
Midtbanen har hatt trøbbel så langt. Skader og korona er to årsaker, men når jeg ser hvem som Robins må stille med er jeg litt bekymra. 3 mann skiller seg ut, Allen, Sheaf og O`Hare. Så spørs det hvor Waghorn spiller... Deretter virker det noe tynt. Men fremst er det to mann som rocker, Gyøkeres og Godden. Disse to har 19 mål seg i mellom! 

Fravær denne helga: Ingen av de tre afrikanerne våre kan spille i dag. Kakay som er ute av AM rekker ikke kampen. Kanskje det blir en karantene i tillegg...? De Wijs har så vidt begynt å spille igjen, nå først på U23. Amos, Dozzell, Odubajo og Thomas har også vært med U23 for å få ekstra spilleminutter. Om alle får spilletid med de tre fraværene vites ikke ennå. To mann kan være på vei inn på lån. Spennende! 3-4 kan være ute i Coventry-stallen.

Vrien kamp, vrien motstander. Etter to gode borteseiere i Bristol og Birmingham møter vi nå et mannskap som har potensielt bedre kvalitet. Av den grunn tror jeg mest på uavgjort, men egentlig helt åpent. 33-34-33. 1-1 eller 2-2?