Av STIAN KARLSEN

Ngbakoto, Sylla, Bidwell, Cousins, Borysiuk, Lynch og Wszolek. Hva er det egentlig vi har skaffet oss denne sommeren?

Plass på laget? 
Vi har skaffet oss to forsvarsspillere (Bidwell og Lynch), to rene vinger (Wszolek og Ngbakoto), to midtbanespillere (Cousins og Borysiuk) og en spiss (Sylla). 

Alder
Lynch skiller seg ut blant signeringene med sine 28 år. Resten er 22 (Cousins), 23 (Bidwell), 24 (Ngbakoto, Borysiuk og Wszolek) og 25 (Sylla). Snittalderen på de spillerne som er hentet er 24,3 år. 

Hentet hvor?
Tre spillere er hentet i England, mens resten er spredt utover Europa i henholdsvis Italia (Wszolek), Frankrike (Ngbakoto), Belgia (Sylla) og Polen (Borysiuk)

Nasjonalitet
Det er to polakker, to engelskmenn, en waliser (Lynch), en franskmann (Ngbakoto) og en fra Mali (Sylla) i den nye troppen.

Landskamper
Alle spillerne har spilt for sine respektive landslag på ett eller annet nivå. Fire av disse på A-landslaget. Disse fire er Borysiuk/Wszolek (Polen), Sylla (Mali) og Lynch (Wales). De tre andre har dryssevis av ungdomskamper. Igjen er det Lynch som skiller seg ut med kun én landskamp totalt. 

Kostbarhet
Lynch skiller seg også ut som den billigste investeringen, sett bort fra innleide Wszolek, da han kostet "kun" £ 0,75 mill. Våre to dyreste spillere er Sylla og Ngbakoto som etter sigende skal ha kostet QPR £1,5 mill. hver seg. 

Kontraktslengde
Det har ikke vært mye diskusjon angående lengde på kontraktene, hvis man skal lese mellom linjene. Wszolek er på lån i ett år, men på de resterende seks er samtlige kontrakter inngått for tre år. 

Om tre år er de fleste av disse gutta, aldersmessig, på høyden av sine fotballkarrierer. Skal vi satse på at de blomstrer for QPR i Premier League da? 
Three year plan? 

U R´sss