Av STEINAR SÆTHER

Stian Karlsen har allerede beskrevet på en forbilledlig måte hvordan og hvorfor vi tapte 2-0 på St. Andrew`s. Det går helt fint an å skryte av en motstander, slik Stian gjør. Eustace og mannskapet gjorde oss til nest beste gruppe på banen. Den tredje beste var dommertrioen...

I kveld skal vi opp mot Norwich der ute og oppe i Øst-Anglia. Vi er naboer på tabellen med lik målforskjell, men vi er to poeng foran. Vi er nummer fire, kanarifuglene fem. Burnley leder foran Blackburn som tapte i går og Sheffield United som vant og passerte oss. 

Hjemmelaget har ganske sterke 5-2-2 hjemme mens vi etter to nylige tap, Luton og Birmingham, står med 4-1-4 borte. Verdt å legge merke til at kanarifuglene har to nylig hjemmetap (nylig) mot Preston og, ja, Luton. Oktober var en dårlig måned, for den eneste seieren kom lørdag hjemme mot Stoke 3-1.

Norwich ledes av Dean Smith. Hans mannskap bør være innafor sluttspillsgruppa på seks. Krul med litt assistanse fra Gunn, vokter målet. Aarons, Omobambiele, Byram og Hanley spiller det meste bakover på banen. Midtbanen innehar hele ni spillere som har spilt i minst tolv av kampene. Nunez, Hernandez og Cantwell er kanskje de mest kjente i ulike roller midt i banen. Vår eks Hugill spiller kun sporadisk og har fem opptredener fremst. Pukki har fått en makker som befrir han litt, han heter Joshua Sargent, og er amerikaner. Disse har skåret henholdsvis seks og åtte mål. 

Fra hjemmelagets nettside thefootballwriter hevdes det at selv om skader og suspensjoner har hatt betydning for antall midtbanespillere brukt, så ser det uansett ikke ut som manager Smith vet hvordan han skal sette sammen sin beste midtbane. En som etterspørres på midten er 19-åringen Ramsey, som visstnok imponerer når han får spilletid. Ramsalt nordsjøkritikk av Smith fra sine egne her, altså! 

Sjukestua er ikke tom nå heller, og mest interessant er nettopp spissen Sargent. Han må stå over! Om Hugill eller Gibbs, som skåret to mot Stoke, spiller sammen med Pukki, får vi se. Ennå fire spillere rundt omkring på banen må stå over. Våre som må stå over er Stefan, JCS, Roberts og Dunne. Kommer Willock til å spille, er et håpefullt spørsmål. Dickie og Amos får garantert spilletid, og jeg tror Richards også får starte.

Hva skal en tro om sluttresultatet i kveld? Spiller Chair, Armstrong, Willock og Dykes tror jeg sterkt på en seier. Men bakom lurer nær historikk som sier at vi ikke har noen seier på Carrow Road siden 2008... Ting som gjentar seg, og så videre. Samtidig må det nevnes at nevnte thefootballwriter vil være sjeleglad om hjemmelaget får med seg ett poeng. 
Mitt tips er 2-1 til oss. Ønsketenking, men et reelt resultat. Veldig snille behøver vi ikke være.