AV EVEN LÜBECK

Som det ble skrevet i ingressen, har det vært mange utskiftninger hos de hvite og blå den siste uka. Hele 14 spillere fikk beskjed om at deres reise hos oss er over, mens det pågikk forhandlinger om nye kontrakter hos spillere som nevnte Faurlin og Traore, Zamora, Green og O'Neil. Vi tar en titt på Traore og Faurlin sine karrierer hos QPR, og hva de har gjort for oss!

Alejandro Faurlin kom til QPR fra 2.divisjonsklubben Instituto Atletico Central Cordoba. Denne klubben hørte til i Argentina på 2.nivå, og han fikk med seg 50 kamper for klubben før han skiftet beite, pakket sakene sine og dro til London for å spille for QPR. Den tekniske argentineren har i flere år vært skadeplaget, og har ikke spilt fotball siden skaden han pådro seg mot Derby i starten av november. Selv om han er en skadeutsatt spiller, ønsker Harry å fortsette med argentineren, og han ble belønnet med en ny kontrakt som strekker seg til juli 2015. 115 kamper og 5 mål er resultatet av å ha hatt Faurlin i klubben. I 2013 var han lånt ut til Palermo, ett låneopphold som ikke var særlig vellykket. Vi er glade for at Faurlin og QPR kom til en enighet, for når Faurlin når sitt toppnivå, er han en svært god spiller!

46835.jpg
Faurlin i kjent driv før han ble skadet i starten av novemer.

En annen som har signert, denne gangen 2-årskontrakt, er senegaleseren Armand Traore. Traore startet sin seniorkarriere hos Arsenal og spilte kun 11 kamper i løpet av de 5 årene han var der. Han hadde en låneperiode både hos Portsmouth og Juventus, og senegaleseren fikk 10 kamper for "den sorte dame". Hans siste kamp for Arsenal var kampen hvor de tapte 2-8 for United. Ryktene sier at det var hans siste kamp for Arsenal fordi han smilte og gratulerte alle United-spillerene, og virket ikke som han brøy seg om at laget hans tapte. Traore kom til QPR i 2011 og har spilt 70 kamper for klubben siden overgangen fra Arsenal. Han er en offensiv back som også kan ikle seg den venstre midtbanerollen. Han er best offensivt og liker å forlate backplassen og sette fart. I kampen mot Bournemouth scoret han det ene av sine to mål for QPR, da han fikk ballen fra Carroll og scoret fra nesten død vinkel. 

beckham-4 (1).jpg
Traore i aksjon for Juventus mot David Beckham under testimonialkampen for Gary Neville. 

Etter at Traore og Faurlin nå har undertegnet nye kontrakter, gjenstår det å se om Zamora, O'Neil og Green blir enige med klubben. Om vi ikke blir enige med Green, så har vi Brasil sin landslagskeeper i bakhånd. Er ikke helt galt det heller? Vi skal oppdatere dere så fort det skjer noe mer, så følg med og enn så lenge, U'Rsssss!