Av STIAN KARLSEN

Det er nesten ufattelig, men Alejandro Faurlin pådro seg nok en korsbåndskade i kampen mot Tottenham. Den tredje alvorlige kneskaden på tre sesonger!

Overraskelse
Skaden er helt uavhengig av de han tidligere har hatt, og før skanning av kneet ble gjennomført så trodde Faurlin selv at han ville være klar til match igjen innen kort tid. Nå venter operasjon og en rekonvalenstid på 6-9 måneder. Den beskjeden kom som et sjokk, og man kan bare tenke seg til hvordan det må oppleves.

Mange skeptikere
Etter de to første skadene var det mange som var skeptiske til om Alejandro ville komme tilbake i "gammel" form. Nesten ett år (x2) på sidelinjen gjør kampformen mer enn rusten.  

Det lille han har fått vist etter at han kom tilbake i sommer tydet likevel på at han har jobbet knallhardt og riktig i skadeperioden, for mange mener at Faurlin har vært en av få lyspunkter i sesonginnledningen. En solid dose kamptrening kunne ført til at dette ble riktig så bra, men den gang ei... 

Karrieren ødelagt?
Faurlin har passert 28 år og har nå fått de, normalt, tre beste årene av karrieren ødelagt av kneskader. Er han motivert og orker han å gjennomføre en ny langvarig opptrening? 
At Faurlin var med i langtidsplanene til Redknapp etter de to første operasjonene overrasket mange, men i sommer signerte han en ny ettårskontrakt med klubben og det var tydelig at Harry hadde tro på argentineren. 

Lengst i klubben
Etter at Harry ryddet i rekkene denne sommeren så er Faurlin den spilleren som har vært lengst i klubben. Han signerte for QPR sommeren 2009 og har fått med seg 121 kamper og 5 mål i denne perioden. Han var stabilisatoren på midtbanen da QPR rykket opp i 2010/11 og sammen med Shaun Derry skal han mye av æren for at Adel Taarabt har hatt én god sesong i sin karriere. 

Vi gråter en skvett for Alejandro Faurlin i dag. Lykke til!