Av DAG HÅKON HELLEVIK

Spørsmålet i januar skulle være «hvilken av dagens QPR-spillere som har flest A-landskamper for sitt hjemland». Vi var med andre ord ute etter ett navn. Imidlertid presterte vi å skrive «hvilke» i oppgaveteksten, og den uteglemte bokstaven indikerte at vi var ute etter flere navn. I så fall ville kombinasjonen Sylla og Luongo vært riktig. Australske Luongo har (stadig ifølge klubbens egne tall) 23 landskamper, og er derfor nr 2 på lista.

De fleste innsendere oppga imidlertid bare ett navn, og nettredaksjonen drister seg til å mene at de som har svart med ett navn ikke har oppfattet trykkfeilen. De som har oppgitt Luongo har derfor ærlig og redelig svart feil. De som har svart Sylla, eller begge, får poeng.

Det var imidlertid ikke mange. Det store flertallet hadde svart Massimo Luongo, mens bare Roy Hojem og Magne Buset hadde fått med seg landskampstatistikken til Idrissa Sylla. Dermed trer konkurransens bonusregel inn, og både Roy og Magne får 2 poeng i januar.

Da er vi endelig fremme ved oppgaven for februar. Der er svaret en av de klubbene QPR har møtt i serie eller cup denne sesongen, men oppgaven fordrer en smule kunnskaper om tidligere spillere i London W12.

Vi spør: En av klubbene QPR har møtt i obligatorisk kamp denne sesongen stilte fra start (i kamp mot oss) med en lagoppstilling som inneholdt; a) en tidligere QPR spiller - samt b) en sønn av en tidligere QPR-spiller, med samme navn som sin far. Hvilken klubb er dette?

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter sesongslutt. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge QPR-trøye for sesongen 2017/18. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen, så har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2016/17. 

Svarfristen denne gangen er tirsdag 28. februar 2017 

Svarene sendes til:
​daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) FEBRUARQUIZ i emnefeltet

Quizredaksjonen opplever dessverre mailproblemer fra tid til annen. Etter at du har sendt svar, sjekk om du har fått en kvittering på at mailen er mottatt. Hvis ikke, vær  så snill å send svaret en gang til innen fristen.