Av STEINAR SÆTHER

Som forespeila klarte vi ei heller 3 poeng borte mot Bolton. 1-1 var det eneste vi klarte å hoste opp for andre kamp på rad. Da hjelper det ikke all verden at vi store deler av kampen er det førende laget. Om jeg skal trekke noe positivt opp av nisselua, må det være at vi nå har spilt 4 bortekamper på rad uten å tape. Bare det i seg sjøl er litt sensasjonelt!

Nå venter tøffere motstand. En ulveflokk som èn sesong seinere enn det jeg spådde i fjor, har tatt steget helt til topps  på tabellen. De spiller god fotball og har absolutt noe å fare med borte fra hiet. 4-1-1 og 11-5 er dokumentasjon god nok. Hjemme på Molineaux har de 5-1-1 og 13-8. 

Forrige tap, som skjedde på vandring, kom for en måned sida for Sheffields forenede, og endte 0-2. De forenede overtok forøvrig tabelledelsen i går kveld etter 2-1 borte over Leeds, det med en kamp mer spilt. I midtuka gjorde b-laget til ulvene det særdeles godt borte mot Man City i ligacupen. Hjemmelaget, med etter hvert flere stjerner på laget, blei holdt til 0-0 og straffesparkkonkurranse! Og det var like mye ulvene som imponerte som det var en dårlig prestasjon av de feterte. 

Vårt gamle lån, Carl Ikeme, har mista plassen til John Ruddy mellom staurene. To mann har spilt alle kampene i forsvarsrekka, nemlig Roderick og Doherty, mens Batth og Douglas har 8. På midten spiller Neves, Saiss og Jota fast, og sistnevnte har allerede skåra 7 seriemål. Han er toppskårer sammen med spissen Bonatini. Denne igjen har ofte med seg Cavaleiro som makker, vanlig erstatter er Enobakhare.

Manager er nå portugisiske Santo. Han kom inn i sommer og har hele 7 samlendinger i spillergruppa. Han forfekter åpenbart en aggressiv spillestil hvor motstanderen får lite tid og rom uansett på banen. De skaper da også en god del sjanser, men svakheten blir da litt mye rom bakover. For der er de ikke feilfrie!

Santo har kun et par mindre viktige skader å bry seg med. Og det betyr at han stille med de serieaktuelle igjen. Holloway derimot har sine fire i forsvarsrekka, Onuoha, Perch, Hall og mest sannsynlig Robinson, ute. 

Statistikken foran kampen er ikke oppløftende, ulvene i uansett tilstand de har besøkt oss i, har kun ett tap på de 13 siste kampene på Loftus Road. Tallene er mindre gode 1-8-4, seier`n er tilbake i 2008, 1-0 ved Martin Rowlands. London er faktisk for ei ulvesone å regne ettersom de kun har ett tap på de 8 siste samme søren hvem de gjester.

Jeg åpner for full fellingstillatelse i ettermiddag! Men jeg frykter at det komme til å ligne litt på Fulham-kamper hvor bortelaget endte opp som seierherrer etter å ha vært litt hvassere hele tida. Jeg tenker mye på tap 1-2 hvor vi reduserer seint i kampen. Må jeg ta skrekkelig feil...