Under søndagens meget følelsesladede oppgjør mellom QPR og Chelsea på Loftus Road, var John Terry i en opphetet diskusjon med hjemmelagets Anton Ferdinand. I etterkant av kampen begynte ryktene å svirre på internett. Terry ble beskyldt for å ha brukt rasistiske bemerkninger.

- Jeg har sett at det er mange kommentarer på internett angående noen videoklipp fra søndagens kamp. Jeg er skuffet over at folk har konkludert hastig og galt når det gjelder sammenhengen i det jeg sa til Anton Ferdinand, sier Terry i en pressemelding. Det siste nye i saken er forøvrig at Politiet vil etterforske rasisme-ryktene.

Anton på sin side må forklare seg for klubbledelsen, som naturlig nok vil ha avklart hva som egentlig skjedde under og etter oppgjøret på Loftus søndag. Det har nemlig kommet rykter i etterkant om at mange av spillerne fortsatte diskusjonen i spillertunnelen etter matchen, at det kom til håndgemeng mellom flere, og at det visstnok skal ha vært nære på at det hele utviklet seg til et masseslagsmål før man i siste liten fikk loset spillerne inn i sine respektive garderober.

Uansett hva som blir konklusjonen på rasisme-anklagene, så har søndagens oppgjør kostet Chelsea dyrt. Fasiten ble som kjent et sviende nederlag og dermed null poeng, 7 gule kort, to røde kort, og manager Villas-Boas er dessuten under etterforskning av FA for sine nedlatende uttalelser mot dommer Foy etter at vedkommende blåste av 1-0-kampen.