Av STEINAR SÆTHER

Heldigvis fikk Chris Ramsey sin første seier på Loftus Road mot skjæreflokken fra Tyne. Ingen stor fotballkamp, men vi viste baller i andre omgang, og skårer to gode mål mot et bortelag som virkelig har mista det lille momentumet de hadde tidligere i sesongen.

Fra fugl til pattedyr; reveflokken fant sitt momentum i tide til å unngå det verste stresset som nettopp skjærene er i sammen med tigerne fra Hull. Vi møter altså et lag som er frie og frank til å gjøre som de lyster under kampen første pinsedag, akkurat som oss.

Chris har ei lang liste med spillere som ikke vil delta i kampen. 7 mann sier media lørdag ettermiddag, jeg trur et helt lag er borte. Skal vi telle opp dem som er ute? Green, Rio, Caulker, Isla, Sandro, Vargas, Faurlin, Taarabt, Zarate, Vargas og Zamora. Det blir 11, kanskje har jeg glemt en eller to.

Nigel Pearson og hans reveflokk mangler kun to mann, David Nugent og Matthew James.

McCarthy får nye 90 minutter mellom stengene, Furlong og Greego-Cox får spille fra start. Om Doughty får det samme tviler jeg på. Avskjed med SWP og Kranjcar ser vi fram til. Avskjeden med Austin og antagelig også Fer og Phillips er det verre med, men det er jo å forvente at de reiser videre til noen som betaler oss godt. Et par millioner pund for Green og vi er også fornøyd med det.

Kort om statistikk: Reveflokken liker seg mot lag under seg på tabellen, har gode tall å vise til. Vi liker oss sånn passe mot lag over oss på tabellen. Derfor er pelsdyra favoritter søndag. Men sånne kamper lever sitt eget liv. Jeg avslutter denne sesongen med å ikke tippe hverken S-U-T eller resultat. Da blir det heller ikke bom - som jeg har prestert mye av sesongen gjennom.

Jeg takker så mye for oppmerksomheten fra august til kampslutt i morra. Om jeg får fornya tillit, om jeg har tid til å skrive mange flere analyser fra tidlig høst, aner jeg ingenting om i dag.

God og spennende sommer, alle sammen :-)