Finnbiff = nydelig!

Supporterklubben har gjennomført et historisk møte/intervju, med en norsk QPR-spiller, på digital flate. Kort oppsummert frister det til gjentagelse... 

 QPRNorwaylogo_173x170

Av STIAN KARLSEN

Supporterklubbens korrespondent i Nord, Allan Klo, ledet seansen med stødig hånd, hvor vi fikk drøye 20 minutter med Stefan før han måtte videre på spillermøte med resten av troppen.

Det var en tilsynelatende avslappet, reflektert og åpen finnmarking som ga oss innblikk i QPR-hverdagen og hverdagen generelt som fotballspiller. I intervjuet snakker bl.a. Johansen om hvorfor han valgte QPR, og hvor viktig samtalene med Mark Warburton var i forkant av signeringen.

Han åpner litt opp om hvordan han selv ikke ønsket å være en del av Fulham's 25-mannstropp fra januar, hvordan livet som fotballspiller er midt i en pandemi, og hvordan dette preger treningssamlingene.

Johansen forteller også om hvor viktig Charlie Austin er for laget, og ikke minst hva han betyr for QPRs yngre spillere. Han er optimist i forhold til QPRs muligheter til å nå playoff, og han sveiper dessuten innom teknologien vi alle er så glade i - VAR.

Supporterklubben har tatt syvmilssteg digitalt under pandemien og har nå gjennomført sin første liveevent på plattformen Zoom, noe som fungerte knirkefritt. Dette ganske kort tid etter at vi har arrangert årsmøte på Teams! Vi henger (nesten...) med i tiden:) 

En stor takk til Allan Klo, mediegutta i QPR og ikke minst Stefan Johansen selv som stilte seg til disposisjon på kort tidsfrist for dette eventet! Helt nydelig, og muligheten for at flere lignende eventer kan dukke opp i fremtiden ansees for å være overhengende. 

Se opptak av hele seansen med Stefan Johansen: 

 

 

 • Flott møte

  Kult med digitalmøte! Og selv om Stefan Johansen har hustomt i Bodø er det nok ikke aktuelt med Norgesretur på et par år enda (til det tjener han nok det mangedobbelte også i lille QPR i forhold til det han kan gjøre i Norge) :-)

  2021-02-18 08:38:23
  [Svar]  Link
 • London calling

  Bra innslag! Gøy å høre hvordan Stefan skryter av arbeidsmiljøet i QPR fra kokken og opp til Ferdinand og hvordan han er blitt tatt i mot i klubben. Godt å høre at nettopp dette har blitt bedre når man tenker på all negativiteten som rådde på det området for noen år siden. Håper han har rett med tanke på seks poeng på de neste to hjemmematchene ; )

  2021-02-16 23:04:42
  [Svar]  Link