Av DAG HÅKON HELLEVIK

Gudmund var en av tre innsendere som hadde klart å prikke inn poenggivende plassering på 8 av de 24 lagene i fjorårets Championship – en bortimot imponerende prestasjon i en liga så jevn og uberegnelig som vår! Poengivende betyr i denne sammenhengen helt riktig plass (2 poeng) eller pluss/minus en plass feil (1 poeng). Gudmund var imidlertid den av de tre med flest to-poengere, så seieren var klar nok.

En annen av de tre var forøvrig Superhoops stalltipper Steinar Sæther, så det er enda en grunn til å følge med når Steinars tips (forhåpentligvis) blir å finne i høstutgaven av medlemsbladet.

Gudmund får kamptrøya for 2021/22 når vi kommer så langt at den er i salg. Hva Jan-Inge angår ble han trukket ut blant de øvrige deltakerne, så han får en annen oppmerksomhet i løpet av høsten.

Dermed nærmer vi oss sakte men sikkert sesongstart for ikke bare fotballen, men også supporterklubbens konkurranser. Om ikke lenge kommer vi med «overvintringsquizen» - hvor dere skal gjette hvem av spillerne fra sesongstarten i 2020 som også spiller første kamp i august 2021. I tillegg blir det også en ny tabellkonkurranse. Fristen for den vil være ved slutten av høstens første landskamppause ca 10. september.