Av STIAN KARLSEN

Hva kan man si?
Ord blir overflødige. QPR tapte 0-6 for Arsenal i FA.cupen 2001, noe som er klubbens største hjemmetap i historien. Den "bragden" ble kopiert tirsdag kveld. 

Skulle demme opp
Hasselbaink skulle forsvare seg mot Newcastle. Et defensivt laguttak vitnet om dette. Smithies, Onuoha, Hall, Caulker og Bidwell var som forventet, mens Perch på høyre midtbane vitnet om et lag som skulle forsvare seg. Cousins, Henry og Ngbakoto utgjorde resten av midtbanen, mens Chery skulle gi støtte til COnor Washington på topp denne kvelden. 

Shelvey scoring og Perch skade
Newcastle dominerte fra start og det var fortjent at de tok ledelsen etter 12 minutters spill da Shelvey sitt skudd gikk via Karl Henry og inn bk en utspilt Smithies. Etter 18 minutter måtte Perch gå av banen med det som så ut som en alvorlig kneskade. 

Wzsolek fikk sin debut for QPR, og den vil han helst glemme fortest mulig. 

0-2 til pause
Perez doblet Newcastle sin ledelse før pause. Smithies reddet hans første forsøk, men måtte gi tapt på returen. 0-2 og temmelig ensidet i de første 45 minuttene på Loftus Road. Det kunne da ikke bli verre?

CsQfoZ6WgAAs_Ic.jpg-large.jpeg

Tundspilt
Joda, verre kunne det bli. 

De siste 45 minuttene var et sammenhengende mareritt for QPR. Rundspilt etter alle kunstens regler så ga ikke Newcastle seg før det stod 0-6, etter scoringer av Shelvey, Clark x 2 og Mitrovic. 

Sannheten er at det kunne vært mer. Atsu sin avslutning i undersiden av tverrliggeren minuttet før slutt burde gitt 0-7. QPR var aldri i nærheten i dette oppgjøret og nederlaget svir. brutalt. 

Mer er det rett og slett ikke å si om den saken. Nå må ting snues!

QPR-Newcastle 0-6 (0-2)

CsQ6iP-WcAA7vZK.jpg-large.jpeg