Av: EMIL FJELD OLSEN

Den gamle storskåreren Jimmy Floyd Hasselbaink var fast inventar på toppskårerlistene i Premier League i en årrekke. Etter at han sluttet å spille ball selv overtok han Royal Antwerpen. Året etter, i 2013 tok han over Burton Albion. 

Etter to sesonger i League Two, rykket han i fjor opp til League 1 i det som skal ha vært en imponerende sesong. Etter 18 kamper i inneværende sesong ligger laget under Jimmys komando på en sterk 3. plass, attpåtil med en hengekamp.

Så at Tony er interessert, hvis han faktisk er det, så er det jo forståelig. Nederlenderen har utvilsomt resultater å vise til, dessverre mangler han rutine som manager, og på Championship-nivå vil han være helt fersk.

Tabloid vinkling
Det var etter et intervju med Sky Sports at gresset ble tørrere og brannen større.

I intervjuet sier han, på spørsmål om QPR-jobben at han er fokusert på jobben i Burton. Om interessen fra QPR er reell svarer han at det kun er spekulasjoner. Sky og mange andre aviser med dem tolker det som at han ikke nekter for å være en kandidat.

Vil det eventuelt slå an?
Etter tre sesonger som manager i England har Hasselbaink gjort sakene sine bra. Men mangelen på rutine gjør at hvertfall jeg vil være litt nervøs ved en ansettelse. For det er lett å se for seg at dette kan slå begge veier.

Men - den som våger intet vinner. Vil Hasselbaink bli en hit hvis han blir ny trener?