Gutta fra Bristol var ute i en tøff ligacupmatch i midtuken mot Manchester City, som de tilslutt tapte 2-3, og burde ha tyngre bein enn våre gutter. Når det i tillegg blir en QPR-spiller mer på banen i langt over en omgang, så er det lov til å være veldig skuffet over at man ikke fikk med seg noen verdens ting hjem til W12.

Holloway gjorde en endring på laget som tapte 0-3 mot Middlesbrough på Loftus Road sist. Joel Lynch gikk ut og Baptiste kom inn på laget.

Det betød at Smithies startet med Onuoha, Baptiste og Robinson foran seg denne gang. Bidwell og Furlong spilte kantroller med Scowen, Freeman og Luongo sentralt. Igjen ble konstellasjonen Oteh og Washington forsøkt på topp.

Grei start
Kampen startet lovende for QPR. Det var rolig og begge lag kontrollerte mer enn de angrep. Bristol City var det laget som først fant "rytmen" og begynte å vise tenner offensivt. Kampen tok ikke fyr før det hadde passert halvtimen.

Da kom hjemmelagets Baker flyvende inn i en saksetakling på Josh Scowen, noe som resulterte i direkte rødt kort. Stygg takling og kortet var helt fortjent.

Under før pause
11 mot 10 i nesten en time. Dette skulle QPR klare å få med seg poeng fra!

Slik ble det ikke og Bristol City fikk en moralboost av de sjeldne rett før pausen. En corner for hjemmelaget blir møtt av Diedhiou som header ballen mot det lengste hjørnet. Der er det ingen som kan stoppe lærkula og ballen går inn i buret til Smithies. Ser enkelt og effektivt ut, men dette skal være mulig å forsvare seg mot!

Ingen bytter
Ollie gjør ingen endringer i pausen og satser på at de elleve utvalgte skal snu oppgjøret. Det håper også drøye 1100 tilreisende QPR-supportere på.

Andreomgangen starter med at QPR får flyttet laget høyere i banen. Oteh kommer til en fin avslutning etter 53 minutter, men markkryperen stryker utenfor stolpen fra 14-15 meter.

Et par minutter senere får QPR frispark. Et innøvd trekk ender hos Robinson, men skuddet hans blir blokkert. QPR trykker videre etter frisparket og får en avslutning via en heading av Luongo. Den blir stoppet av Bristol-forsvaret, men ble hånda brukt? Dommeren var ikke av den formeningen og spillet ble vinket videre til store protesterfra QPR-spillerne.

2-0
QPR prøvde å presse hjemmelaget, men sannheten er at de var farligere på kontringene sine enn vi var i etablert angrepsspill.

Etter 66 minutter skulle ledelsen doble seg. Smithies stopper glimrende avslutningen til Diedhiou som er alene gjennom, men returen kan han intet gjøre med da den havner på høyresiden hos Bryan. Bryan gjør ingen feil og duner den inn via stanga.

Eneste trusselen offensivt for QPR er Oteh som igjen kommer til en bra avslutning rett etter scoringen. City-keeper Steele redder denne gang forsøket.

Bytter
Bright og Eze kommer inn med kvarteret igjen å spille. Furlong og Oteh blir tatt av banen.

QPR kommer til noen småsjanser, men er ikke i stand til å true hjemmeseieren i sluttminuttene.

Skuffende
Det er opp og nedturer under Holloway og vi klarer ikke prestere på jevnt nivå. Gode perioder blir avløst av elendige, og akkurat nå så er laget inne i dårlig periode. Ingen spillere som tar ansvar og kollektivet er rett og slett ikke godt nok.

På en annen side. Med de midlene som Ian Holloway nå er stilt til rådighet, så er jobben antageligvis frustrerende til tider. Det ropes på en ny manager, men det er ikke der skoen trykker hardest. Trolig hadde ikke et trenerteam med Klopp, Conte og Mourinho klart å føre dette mannskapet til Premier League.

Vi er inne i en omstillingsfase hvor overlevelse er nøkkelordet. Suksess må komme etter at man har fundamentet på plass og fundamenteringen har såvidt startet. Tålmodighet!!

Bristol City-QPR 2-0 (1-0)