Av STEINAR SÆTHER

Som venta hadde Brentford langt mer sting enn oss for ei uke sida. Begge lagene fortsatte altså med det de hadde gjort de siste ukene, bisvermen som rundjuler sine gjester på Griffin Park, vi med å spille halvhjerta. 3-1 var i nærheten av å være flatterende. For oss!

Klokka 4 i ettermiddag er det flere klubber som kjemper for sin eksistens på nivå 2. Blackburn og Birmingham spiller begge hjemme mot lag som har mindre å kjempe om, og har større muligheter for poeng enn sine motstandere - som er hhv Aston Villa og Huddersfield. Sistnevnte er klar for sluttspillet, det som eventuelt betyr noe er hvilken plassering de vil starte med når sluttspillet starter.

Vi er nær ny kontrakt men vi føler oss nok tryggere med tre poeng, en U er antagelig også nok - men jeg vedder ikke huset på det! Skogvokterne har 48 poeng som er 2 mindre enn oss. Birmingham har 47 og Blackburn 45. Wigan har 41 og har kun en dårlig teori om overlevelse igjen. Vi er såvisst en del av nedrykkskampen!

I slike situasjoner betyr statistikker lite. Dagsform, skadefravær, flaks og dyktighet trumfer gode og dårlige tall i forkant. Men likevel: Vi møter et Forest som slipper inn mer enn 2 mål i snitt på bortebane og som så og si alltid slipper inn mål på Loftus Road. På de 12 siste bortekampene har de 3 U`er og 9 tap. Men vi har allerede gjort noe historisk, nemlig to ganger tape 6 kamper på rad i èn sesong. I dag kan vi sette enda en rekord, det om vi taper, for vi har aldri tapt 11 hjemmekamper i èn sesong heller...

Så mye mer har jeg ikke tenkt å skrive om dette intense oppgjøret. Resultatet som ligger magen min nærmest er 1-1, men dette kan fort bli første målet vinner.

COME ON YOU BLOODY DRAMA KINGS OF QPR!!!!