Av STIAN KARLSEN

Spillere som Perch, Hall, Onuoha, Caulker, Lynch og nå Baptiste er utilgjengelige til dette oppgjøret. Dette skaper selvsagt hodebry for Ollie og teamet hans. Hvem velger han å starte med mot Leeds på lørdag? 

Robinson og Bidwell
Dersom Robinson og Bidwell holder seg friske og skadefrie frem til lørdag, så ser vi dem begge på banen.

Spørsmålet er hvem som skal utfylle disse og om det blir en trebackslinje eller en firer foran Smithies. Rene forsvarsspillere er det ikke mange igjen av, men noen er det faktisk fremdeles. Unggutta kan få muligheten til å steppe opp og gripe muligheten her. 

Furlong, Kakay og Hämäläinen er guttene vi snakker om. Furlong er høyreback, Hämäläinen venstreback og Kakay kan bekle begge backene. Hvis ikke disse guttene får muligheter nå, så er det vanskelig å se for seg at de har noen lys fremtid i QPR. (i alle fall under Holloway som manager!) 

Furlong er den som nå er nærmest startelleveren til vanlig, men som høyreback finnes det også andre alternativer

Polakkene? 
I tillegg har vi to polakker som er tildelt noen defensive gener i Borysiuk og Wszolek. Borysiuk hadde vært spennede å se, mest sannsynlig som stopper, mens Wszolek allerede har vikariert tålig brukbart nede på backplass.

En annen midtbanespiller med erfaring fra backplass er Ryan Manning da han i perioder har spilt på venstrebackplass.  

Onuoha i trening 
Nedum Onuoha er rapportert tilbake i trening, men trolig kommer dette oppgjøret for tidlig. Ingen tvil om at vi hadde hatt god bruk for "chief" allerede nå! 

3-5-2 med Bidwell, Robinson og Furlong. Wszolek og Manning på hver sin kant? 
Hva tror vi? 

U R´sss