QPR hadde ingen på skadelisten før denne vanskelige kampen, men Cesar (som antakelig tar plassen fra Green neste helg) hadde ikke papirne i orden riktig ennå og Diakité var ute av personlige årsaker.

Man City dominerte kampen fra første minutt og etter mange cornere løsnet det til slutt for vertene etter en corner i det 16. minutt. Den ble slått på bakre stolpe. Tevez skyter og treffer Zamora.

Så spretter ballen til Touré som får en enkel jobb med å banke ballen i mål fra rundt syv meter. Det skulle forøvrig ikke vært dømt corner i forkant av scoringen da reprisene viste at det var Carlos Tevez som var sist på ballen
før den gikk over linja.

City fortsatte å dominere kampen, og i det 26. minutt gjorde Green en meget god reaksjonsredning på et skudd fra Nasri fra 5-meteren.

I det 33. minutt kontrer City, er alene gjennom, men en rask Fabio blokkerer skuddet mesterlig.

QPR begynner å komme inn i kampen når kvarteret av 1. omgang er spilt, og klarer endelig å etablere litt spill.
Granero ser bra ut og gardvis øker selvtilliten og troen på at poeng er mulig.
Det siste kvarteret er jevnspilt med et lite overtak til QPR. Nelsen var heldig som ikke fikk gult kort i en røff takling i det 39. minutt, og laget vårt kunne gå til pause med et resultat som etter spill og sjanser kunne vært verre.

I 2. omgang startet City best, men QPR spilte seg gradvis inn i kampen. Til tider spilte vi svært god fotball i 2. omgang. Lovende. Våre nye spillere er generelt gledelig gode.
Og vi fikk betalt i det 59. minutt sa Zamora scorte på en retur på Johnsons gode skudd. Bobby nikket inn kula fra kloss hold.

Men hvor lenge var Adam i Eva? Et drøy minutt etterpå header Dzeko inn 2-1, fra kloss hold, uten at Green fikk opp hendene.

Deretter tok QPR føringen i banespillet. Og det ble sjanser til begge lag.
Faurlin rotet utilgivelig bort ballen på midtbanen i det 68. minutt, men heldigvis klarte ikke Dzeko holde seg på riktig side av offside-linja.

Med ca. 20 min. igjen hadde faktisk vår midtstopper Nelsen de største mulighetene til å utligne, men til tross for mye bra spill siste halvtimen, klarte vi ikke produsere nok sjanser til at vi fikk avkastning denne gangen.

I stedet var det City mot spillets gang som scorte. Rett før slutt styrte Carlos Tevez inn 3-1 på pasning fra Edin Dzeko. At Green ikke slenger seg på Greenen er vel noe underlig.

Litt uvant å ikke tape 3-2 mot City, men det kan vi leve med. Tendensen i kampen gjør at vi kan glede oss til neste kamp, hjemme mot Chelsea, som også blir vanskelig.