Av ALLAN KLO

Årsaken er at oppslutningen rundt forumet har sakte, men sikkert gått til et bunnivå.

Til tross for mer enn 80 registrerte forumbrukere, har vi de siste årene hatt et håp om at flere ville engasjere seg i diskusjonene, kamptrådene og Dagens Dobbel. Dette har ikke skjedd.

Forumet har en årlig kostnad på drøye 2000 kroner. I tillegg utsettes det ofte for "innbruddsforsøk". Dette er forsøk på å hente ut brukernes mailadresser og innloggingsopplysninger. Det har tidvis vært en krevende øvelse å holde dette under kontroll.

Kombinasjon av disse faktorene, samt at antall aktive brukere i dag ligger på 10-15 personer, rettferdiggjør ikke fortsatt drift, dessverre.

Samtidig ser vi økt engasjement på Facebook.
Kamptrådene vil fra sesongen 2024/25 bli lagt dit. Det samme gjelder andre emner som vi så langt har hatt på forumet, som Dagens Dobbel, tabellkonkurranse etc.

Facebook-sidene driftes i dag av Atle Homb-Vesterås, Frode Rekve og undertegnede. Spørsmål som kommer til supporterklubben via Messenger klarer vi som oftest å gi rask respons på.

Forhåpentligvis vil endringen bidra til at vi får opp antall brukere som bidrar med innspill og engasjement.

.
Fra en tid før Facebook festet grepet. Etter tre strake tap vant QPR hjemmekampen mot Burnley denne dagen, og klatret opp fra 22. til 19. plass på tabellen.