Av STIAN KARLSEN

At Charlie Austin forsvinner fra Loftus Road i løpet av sommeren er mer sannsynlig enn at QPR rykker ned fra Premier League. Med andre ord; høyst trolig...

Det finnes knapt klubber i den øverste divisjonen som ikke har vært nevnt som ny arbeidsgiver for "Murer´n fra Poole". Lørdagens motstander, Liverpool, er intet unntak i så måte. Ikke rart kanskje når status er 17 mål for et lag som har slitt med ryggen mot veggen hele sesongen. Chris Ramsey innrømmer at han ikke liker alle spekulasjonene rundt sin toppscorer, men er likevel ikke engstelig for at det skal påvirke innsatsen hans de resterende kampene av sesongen. 

- VI har faktisk ikke diskutert om han kommer til å forlate QPR, og jeg misliker sterkt alle spekulasjonene som går. Spesielt når man tenker på de oppgavene som ligger foran oss. Alt vi bryr oss om er at Charlie for øyeblikket er QPR-spiller og han vet at han har en plikt til å prøve å holde oss i denne divisjonen. 

Mangelen på en makker har vært merkbar, og det har stort sett vært Bobby Zamora som har vært den beste støttespilleren i QPR´s angrepsspill. Nå har også Zamora skadetrøbbel og det bekymrer Ramsey.

- Bobby sliter med flere ting, men skkurat nå er det hofta som er verst. Han får mye juling fordi han ofrer seg og går i krigen for laget, og det er prisen han må betale. 

Zamora er tvilsom før morgendagens kamp på Anfield Road.