Hele 7 kamper ble spilt i august. I serien endte det med 10 av 15 mulige poeng, noe som må sies og være et godt stykke over godkjent. Avansement og exit i ligacupen i løpet av samme måned er vel omtrent som forventet.

Den største oppturen var likevel at troppen forsterket seg i slutten av overgangsvinduet.

1 runde Championship 8 august
Charlton-QPR 2-0

Livlig førsteomgang ble etterfulgt av en ultrasvak 2.omgang. Vi dominerte de første 45 minuttene, men da Charlton scoret tidlig i den andre omgangen så falt laget sammen. 2-0 var tilslutt velfortjent til hjemmelaget

1 runde ligacup 11 august
Yeovil-QPR 0-3

Polter, Jay-Emmanuel Thomas og Onuoha sørger for komfortabel seier og avansement i 1 runde av ligacupen. Gledelig å se at akademiproduktet Cole Kpekewa var blant våre aller beste. Seieren var i realiteten aldri truet i denne kampen

2 runde Championship 15 august
QPR-Cardiff 2-2

Dette var kampen da våre "rutinerte" tok ansvar. Charlie Austin åpnet målkontoen og Clint Hill fikk æren av å score QPR´s andre. QPR var best og burde avgjort kampen, men når man brenner mange sjanser så blir man straffet. På overtid utlignet Cardiff ufortjent. Skuffende nok.

3 runde Championship
Wolverhamton-QPR 2-3

Her startet oppturen!
Den starter riktignok ikke ved start av kampen, for stillingen var 2-0 til ulvene like før pause. En vidunderlig snuoperasjon anført av en strålende Matthew Phillips sørget for 3-2 til våre menn. Austin scoret igjen og nevnte Phillips satte inn to. Dette var en av de beste opplevelsene siden Bobby Zamora scoret på Wembley!

4 runde Championship 22 august
QPR-Rotherham 4-2

#StanBowlesDay" ble en suksess. Både på og av banen. På banen sørget Chery og Austin for en komfortabel seier med to scoringer hver, selv om det ble unødvendig spennende mot slutten på stilllingen 3-2.

2 runde Ligacup 25 august
QPR-Carlisle 1-2

Ramsey byttet ut hele laget, og det fikk innvirkning på resultatet. det ble en lett pinlig affære og exit med 1-2. Greit å være ferdig med det. Jay Emmanul-Thomas var målscorer for oss.

5 runde Championship 29 august
Huddersfield-QPR 0-1

Etter mange baklengsmål så ble det stilt spørsmål om det defensive hos QPR. Dette var kampen hvor det defensive var strålende, og når Chery sklir inn vinnermålet drøye fem minutter før slutt så er dette en strålende ettermiddag.

Oppsummert
QPR har gått fra et bunnlag, via tre strake seire og plassert seg i toppen av tabellen i løpet av måneden. Offensivt har laget til tider sprudlet og nye spillere som Chery og Luongo har vært meget gode. Når man da har Austin og Phillips i tillegg så er offensiv slagkraft lagets viktigste våpen.

VI hadde alle forventet og bli svekket på deadline day, men når vinduet stengte så fremstod QPR som en av vinnerne på markedet. Austin, Phillips og Fer var alle spillere sterkt linket bort, men alle "valgte" å bli værende på Loftus Road.