Gønnerne kom til Loftus Road med 7 strake seiere og var sugne på fortsatt kontakt med firkløveret som får spille i Champions League. Den kontakten har de selvsagt fortsatt, uten at vi kan skryte av å ha hjulpet dem med det. Vi spilte sesongens nest beste kamp og vant 2-1. Nå skal vi ut på reis til erverdige Old Trafford, antagelig den vanskeligste arenaen å besøke for tida. Man Utd er på jakt etter enda et ligamesterskap og har ingen rause tanker til oss om å gi bort deler av den fempoengsledelsen de har opparbeidet seg til naboen City.

Formen er strålende med - ja, de også! - 7 strake seiere, og på de 13 siste kampene har de 10-2-1. Vårt håp ut i fra de tallene er at de på langt nær har imponert i alle disse kampene. Vårt håp ut i fra egne prestasjoner og resultater ligger i at vi har hevet oss på begge områder. To hjemmeseiere mot presumptivt sterk motstand er gull verdt i både selvtillits- og overlevelsesøyemed. Den i mellom skriver vi mindre om.

De røde djevlene er djevelsk gode foran mål. 76 nettsusere til nå, og det er nest best (etter seg selv!) på de 31 første kampene i PL-historien. Vi har som kjent skåret halvparten, eller for å være kjedelig eksakt, noe under det også. Klart Wayne Rooney betyr mye med sine 21 mål men andre skårer også, og noen er bedre på tilrettelegging enn andre. Jeg tenker på Antonio Valencia. Vel er han en del skadet men når han er skadefri og i form skaper han poengtall i fleng. Nå ER han skadefri og i form... På de 16 kampene han har spilt har han skåret 4 selv og vært nest sist på 12 andre mål. Rooney og Valencia blir dermed de to som bør være aller mest i fokus.

Vi har trolig vår egen toppskårer klar; Heidar (og DJ) spilte i forrige treningskamp og så bra ut. DJ er definitivt klar, men uansett tror ingen av dem starter halv tre søndag. Jeg håper av alle mine indre organer at vi starter med de samme elleve som tok seg av gønnerne. Mottoet er nødvendigvis Never Change A Winning Team!

Det fins flere poenger i denne kampen. Mark Hughes har en ærefull fortid som spiller i klubben og slektskapet mellom begge lags Ferdinand`er kjenner vi. Da er det dessverre nødvendig å nevne at vår Anton har skåret selvmål i sine to siste kamper på Gamle Trafford. Vi trenger må vite intet hat-trick. Hva med sin første i riktig retning? Og uansett, hva med en deilig reprise av vår klassiske 4-1 seier... 

Med hjelp av egne prestasjoner og Uniteds seier over Gamst`n & Co rykket vi over streken. Jeg er ikke hellig overbevist (lenger) om at det er det siste vi har sett av nedrykksspøkelset. Men med de fleste av spillerne våre i meget god form tror jeg vi klarer oss til slutt. Om vi taper på Old Trafford lever håpet uansett videre i beste forstand. Keep hope alive!