Av STEINAR SÆTHER

2-0 over Luton og alle QPR-hjerter gleder seg. Personlig synes jeg ikke vi var like gode i alt vi gjorde, selv om noen gikk foran-  med forakt for sine tidligere skader (Wallace). Andre blir aldri(?) skadet, som Barbet. Da har jeg nevnt de to jeg mener var best i kampen for oss. 

Luton var kampens store skuffelse, for å si det sånn. De vant det meste av luftdueller på banen. Men et viktig unntak var det da Dunne "stood his ground" bak i feltet på Willocks innlegg. Austin adresserte sin skalle rett i mål. Tidlig i kampen blei ikke vi straffet for en slapp pasning fra Dunne, men vi straffet Hatters da de gjorde ei blemme.

Ny gjest ankommer i kveld. Huddersfield har bitt godt fra seg så langt, så selv om det er mange engelske mil mellom lagene geografisk sett, er de nærmeste naboer på tabellen. Vi beholdt sjetteplassen mens Terriers ligger ett poeng under oss på sjuende. Forskjellen på lagene er at vi klarte uavgjort en gang Terriers tapte. Vi både skårer flere og slipper inn flere mål enn gjestene.

Manager Corberan har å forvalte en ganske god spillergruppe. Ingen som går spesielt utenpå de andre, men heller ingen som svekker laget betydelig. Nicholls er en av de beste målvaktene i Championship. Han får god hjelp av forsvaret hvor Lees, Pearson og Toffolo er sjefene. Midtbanen har også sine "sjefer", det være seg Hogg, Koroma og O`Brien. Spissene heter til vanlig Ward og Sinani, dog er de ikke særlig skåringssterke. Henholdsvis 4 og 2 har de på samvittigheten. Sinani er for øvrig fra Luxembourg, trolig som den første derfra i Championship. Campbell med sin karriere bak seg, står med 0 mål på 13 kamper. Kan se ut som karrieren er på hell - slik jeg sa om Lansbury sist.

Om en ser på hjemme- og borteform har vi 5-3-1 og Terriers 2-3-4. Av den grunn skal vi være favoritter. Vi har også den fordelen at vi skårer i alle kampene (ja, den mot Sunderland også!), det gjør ikke gjestene våre. Om noen lurer på Kelman som skårer mye for U23, så er ikke han tilgjengelig før ved nyttår på grunn av utlånsavtalen vi har med Gillingham. Bonne har gjort det godt i Ipswich, og kan bli tilbakekalt om nødvendig - selv om han kanskje ikke vil...

Nå på morgenen er det uvisst om trioen Dykes, Odubajo og Gray blir klare til i kveld. McCallum er ute i lang tid og han nevner jeg ikke før han nærmer seg spill igjen. Som vanlig er det temmelig stille om situasjonen hos motstanderen. Jeg mener dog å vite at i hvert fall to mann er ute.

At både Wallace og Field er tilbake vil gagne oss storlig. Jeg tror vi kan se lyst på både jula, vinteren og våren. Og da bør vi starte den prosessen i dag, fra en god posisjon. Jeg tror ikke vi taper i kveld, men er litt usikker på om vi bryter gjennom forsvaret ofte nok til å skåre mer enn ett mål. I så fall er det U som blir nærmest. 1-1 eventuelt 2-1, så HU på kupongen.