4-2-3-1 var formasjonen denne gangen. Nahki Wells benket denne gangen og Bright Osayi-Samuel erstattet ham. Vansklig å finne noe å "ta" Warburton på når det gjelder laguttak. Dette er våre beste menn for tiden!

Joe Lumley i mål, Trodd Kane og Ryan Manning på backplassene ved siden av kaptein Grant Hall og Toni Leistner som midtstoppere. Luke Amos og Geoff Cameron defensivt på midten med treeren BOS, Eze og Pugh offensivt som støtte til Jordan Hugill på topp.

Et bedre Reading
Reading har etter en svært traurig start på sesongen kommet i siget etter at Mark Bowen overtok managerstolen i midten av oktober.

Ovie Ejaria er en av championships mest spennende spillere (selv om han er på lån fra Liverpool!) og sammenlignes av mange med vår egen Ebere Eze. Ejaria var mannen som fikk kampens første avslutning i oppgjøret denne kvelden. Ejaria kom i stor fart inn i feltetog fikk skikkelig trykk på avslutningen. En Lumley, som nå spiller med større selvtillit, hadde plassert seg riktig og bokset avslutningen ut sentralt i banen. Swift fanget returen og klemte til med en ny avslutning, men Lumley var igjen på høyden.

QPR slet med å komme inn i denne matchen god førsteomgangen var svak fra vår side. Jordan Hugill satt ballen i mål etter 34 minutter, men bare for å bli avblåst for offside i etterkant. Et strålende forarbeid av Bright, og det må være lov å kritisere Hugill for å ikke komme seg på riktig side før innlegget blir slått.

Ellers var en heading fra Grant Hall, etter en innøvd corner, det QPR hadde å by på de første 45 minuttene.

Scoringen
Etter 52 minutter var det klart for kampens eneste scoring. Etter en corner, som går gjennom hele feltet, ender ballen via hodet til Todd Kane og ut til John Swift på 25 meter. Han legger ballen til rette for seg selv og får  drømmetreff. Ballen går helt oppe i den høyre vinkelen til Joe Lumley. En strøken scoring av Swift, men Todd Kane burde valgt en annen løsning ved klarering enn ut i mellomrommet.

Reading er nær ved å øke ledelsen etter 61 minutter da Joao gruser Grant Hall i feltet og header like over fra 10 meter.

Fortjente en bedre skjebne
Like etter headingen til Joao får Eze sin gyldne mulighet til utligning. Han starter oppbyggingen av angrepet på egen halvdel og ender opp i med en herlig piruett i målgården til Reading som ender i at avslutningen hans blir reddet på streken. Det hadde vært en vidunderlig scoring!

etter 79 minutter kommer det, om mulig, en enda større mulighet da Ilias Chair befinner seg på 16-meter i skuddposisjon med venstrebeinet. Han curler den nydelig mot krysset og treffer undersiden av tverrliggeren og ned på feil side av streken. På returen er Jordan Hugill som presser frem en kanonredning på skuddet fra 8 meter.

Det ville seg ikke på boxing day denne gangen og med slike muligheter så ebber det ut med 1-0 og hjemmeseier. Nok en gang veldig surt...