Laget denne gangen kom ut i en 4-4-2 formasjon, med en endring fra mandagens kamp WBA. Adomah fra start til fordel for Amos.

Det betød Dieng i mål. Paal, Dickie, Balogun og Dunne i den bakre fireren. Adomah og Chair på kantene i midtbaneleddet med Dozzell og Field sentralt. Dykes og Martin på topp.

Det har vært en stor utfordring for QPR å holde nullen tidlig i mange kamper den senere tid. Faktisk har man sluppet inn mål før kvarteret spilt i fire av de fem siste matchene. Da er det vanskelig å vinne fotballkamper…

Den trenden skulle vi gjerne snudd mot Coventry på Loftus Road, men det ble litt «same old story» igjen.

I det 10 spilleminuttet så taper QPR en duell på midten. Gustavo Hamer setter fart mot og utnytter et QPR i ubalanse. Han setter glimrende opp svenske Gyøkeres på høyresiden som kommer alene Dieng. Gyøkeres setter ballen kontrollert til siden for Dieng og inn i det lengste hjørnet. 0-1.

Ikke var det helt ufortjent heller. Coventry hadde startet best og så giftigere ut enn våre gutter.

Utover i omgangen så ble det en ganske tam affære hvor ingen av lagene produserte all verden. Skal ikke klage på innsatsen til våre gutter, for det er kampvilje i dette mannskapet, men sluttproduktet er på grensen til det flaue.

Da halvtimen spilt passeres begynner Coventry å dra ned tempoet i matchen og drøye tid hver gang de har muligheten. Det lå Coventry-spillere på gressmatten etter hver duell og holdt seg til hodet. Dommer hadde lite annet valg enn å stoppe spillet. Det var i perioder på grensen til det patetisk. Det er tydelig dårlig stemning mellom spillerne til tider.

Helt på tampen av omgangen skulle det likevel bli et par småfarligheter til hjemmelaget. Først bøyer Paal inn et frispark fra venstre som landet ved lengste stolpe. Ballen går via Jake Bidwell som er nær ved å sette ballen i eget bur på sin gamle hjemmebane.

Det siste som skjer før pause er et frispark fra Chair. Fra 25 meter sitter den helt oppe i krysset, men keeper Wilson gjør et tigersprang og får avverget.

QPR eier matchen når den andre omgangen starter. Det første kvarteret er de det beste laget, men kun en kvalifisert avslutning på mål. Sam Field testet skuddfoten etter en retur på dødball. Skuddet er hardt, men dessverre ikke godt nok plassert til at Wilson ikke har kontroll på begivenhetene.

Coventry klarer etterhvert og få hevet laget, samtidig som de begynner å yppe seg foran Dieng. I det 68 minutt får de en scoring, men helt korrekt annullering på grunn av offside.

Ainsworth gjør sitt første bytte etter 65 minutter da en Ilias Chair, som var usedvanlig uvenn med ballen, blir tatt av. Taylor Richards kommer inn.

Etter 72 minutter kommer Jamal Lowe, Chris Willock og Ethan Laird på banen. Chris Martin, Albert Adomah og Jamal Lowe kommer inn.

Ingen av lagene produserer noe som helst de neste ti minuttene. Coventry gjør sine bytter, og Stefan Johansen komer inn etter 82 minutter for Andre Dozzell.

QPR presser på for utligning, men kommer ikke nærmere enn et mulig straffespark til Stefan, som helt riktig ble vinket videre.

I jakten så blottlegges mye plass bakover. Coventry kontrer med mye folk etter 85 minutter og de står nærmest i kø for å sette ballen i mål. Hamer får to forsøk fra 7 meter og setter den andre enkelt inn etter at Dieng redder den første.

Nå går QPR fullstendig i oppløsning. Man taper en duell på midten kort tid senere, og orker ikke løpe hjem. Hamer utfordrer, setter opp Gyøkeres motsatt, som får en enkel jobb med å sette COventry sitt tredje og sin andre for dagen. Slaget er tapt…

Etter å ha sett ut som et overlevelseslag sist, så var fasiten middels League One over dette oppgjøret. Her må det brettes opp ermer og blø for å få ballen over linja. Offensivt er det faktisk voldsom krise...

Vi har i alle fall noen uker med intens spenning som ligger foran oss.