Av DAG HÅKON HELLEVIK

Jordan Hugill (27), Todd Kane (25) og Marc Pugh (32) har alle ankommet QPR i løpet av helgen. Dermed er de 11 signeringene vi rapporterte om forleden utvidet til en full kamptropp på 14. Mulighetene er til og med også til stede for at Warburton har handlet ferdig, for med innlånet av Hugill fra West Ham har vi også sikret oss to spisser.

Jordan Hugill ble kjøpt av West Ham for 8 millioner pund i januar 2018 på bakgrunn av halvannen sesong med gode prestasjoner for Preston. Av Hammers betraktes han nok som en dyr flopp, han fikk tre innhopp på til sammen 22 minutter og ble i 18/19 utlånt til Middlesboro.  7 scoringer på 41 kamper der i gården er heller ikke veldig mye, så det er nok formen fra 16/17-sesongen på Deepdale (13 mål) vi bør håpe på at han kan kopiere.

hughill.jpg

Todd Kane er høyreback, og skal sammen med Angel Rangel fylle hullet etter Darnell Furlong. Todd har vært Chelsea-spiller frem til nå, men tilbrakte forrige sesong på lån i Hull hvor han var en av lagets faste innslag. Han har aldri spilt obligatorisk kamp for de skittenblå, men han har, i ekte Chelsea-ånd, tilbrakt 7 år på utlån i 8 klubber i England og Holland. Nå er han i W12 på en fast kontrakt som strekker seg frem til sommeren 2022.

Todd-Kane_2864944.jpg

Marc Pugh har en ettårskontrakt som QPR kan forlenge til to. Også han var på lån i Hull i 2018/19. Hans arbeidsgiver var imidlertid Bournemouth, hvor han har vært ansatt de siste ni årene. Han har vært med på klubbens reise fra League One til Premier League, og har scoret 56 mål i prosessen. Han har vært mest brukt som ving / offensiv midtbanespiller.

pugh.jpg