Av ANDERS HOLE

Vi gikk inn i, kanskje, årets viktigste kamp mot Burnley med hodet hevet etter 4 strake seire. Verste utfallet kunne gjøre at vi var på samme poengsum som Burnley og få en stor kalddusj som kunne påvirke sesongen videre.

Vi startet med godgutten Robert Green i mål, med «the usual suspects» (Dunne, Hill og Assou Ekotto) i forsvar med inkludering av Onouha på back.

På midten spilte vi med en litt ny vri. Barton var endelig tilbake. Midtbanegeneralen har slitt med skader i en stund nå, så det var godt å se en av våre viktigste tilbake. Kranjcar hadde blitt satt ved siden av Barton, med Phillips og Traore på kantene.

På topp hadde vi fått inn nyervervelsen Kevin Doyle sammen med Johnson. Det skulle bli interessant å se hvem som skulle levere mål av disse to, nå som målgarantisten Austin var ute med skade.

Kjip skade
Kampen startet egentlig ganske forferdelig. Formspilleren Matty Phillips måtte av etter hele 5 minutter. Inn kom Hoilett. Trist at en så viktig spiller som Phillips bli skadet. Det var, dog, den posisjonen vi hadde best erstatter i.

Doyle!!
Så kom jubelbrølet. Vi fikk en corner og den ble svingt inn på første stolpe. DER sto Kevin Doyle og headet den knallhardt forbi Heaton i Burnley-målet. For en start på klubbkarrieren i QPR for den eldgamle iren. 6 minutter. 1-0!

Vi var svært dominante fram til det 20ende minutt. Vi peiset på med sjanse etter sjanse, og Burnley fikk ikke noe til. Så kom det som snudde ekstasen.

Baksmellen og mål fra uventet hold
Ings smeller til i det 22 minutt, etter slett markeringsarbeid. Han får den nede i hjørnet til en sjanseløs Robert Green. 1-1.

I det 34. minutt ordnet plutselig Richard Dunne en skåring for oss. Corneren ble slengt inn, og han får til en silkemyk volley fra cirka 11 meter. Han smeller den imot mål, og den sitter i nota etter at to Burnley-forsvarere prøvde febrilsk å klarere. Herlig førsteskåring fra iren. Den smakte meget godt!

På tampen av omgangen var det Burnley som hadde føringen. De kom til en meget stor sjanse, men en god inngripen fra Assou Ekotto stoppet Vokes.

Elendig start med 2 ganger Vokes.
Andre omgangen begynte helt forferdelig. Burnley kom til latterlig mange sjanser, og forsvaret spilte helt grusomt.

Verre ble det da Vokes og Ings fikk herjet fritt to ganger.

Første herjing var da Vokes fikk et flott innlegg etter at QPR-forsvaret ikke holdt stand i det hele tatt. Dunne og Hill fulgte ikke Vokes da han sparket ballen bak Robert Green. Elendig markering.

Andre herjing skjedde da Benoit Assou Ekotto dreit seg loddrett ut. Etter det som ser ut som en lett ball å skjerme ut, klarer han å miste kontrollen. Danny Ings plukker opp ballen og er alene med Green på kanten. I boksen kommer Vokes, som blir servert på åpen kasse. 2-3 til Burnley. Artikkelforfatter er rasende, og slår hardt i senga 5 ganger før han banner gjentatte ganger.

Disse to målene skjedde altså med 3 minutters mellomrom. Snakk om å snu det fra Burnley. Dette er katastrofalt for oss, og gjør at Burnley går foran oss på tabellen på målforskjell.

Andre skåring fra Deadline Day-signeringene.
Så kom en lykkepille for oss. Hoilett har spilt seg varm i trøya og avanserer på kant. Med litt flaks får han med seg ballen forbi to forsvarere og trer den til Maiga som akkurat hadde blitt byttet inn. 3-3, og innbytterens første mål er et faktum. Sitat meg selv: «FY FAEN, SÅ VIKTIG».

Innspurten var vår, med unntak av en mulighet. Hill kneet ballen fra 5 meter rett utenfor, og Kranjcar var egoistisk når han skøyt fra skrå vinkel fra cirka 3 meter.

Helt på tampen holder Assou Ekotto på å drite seg ut igjen. En elendig inngripen fikk Stansilas til å lobbe over Green, men den sniker seg utenfor. Jeg tror jeg hadde drept noen om den hadde gått inn (dette var i det 93 minutt).

For en forferdelig kamp defensivt, men vi rygger i land 1 VELDIG viktig poeng mot Burnley. Dæven døtte, for en megakamp. To mål fra signeringene i går. Det gjør at vi letter litt på trykket fra skuldrene. Hoilett, Barton og Traore var de som jeg følte var best, mens Assou Ekotto, Hill og Doyle var temmelig svake. Doyle hadde vel nesten bare målet som god involvering. Jeg spår at han kommer til å bli en skikkelig supersub.

QPR – Burnley 3 - 3 (2 - 1)

QPR: Green, Onouha, Dunne, Hill, BAE, Kranjcar, Barton, Phillips (Hoilett 5’), Traore (Henry 83’), Johnson (Maiga 66’), Doyle

Ubenyttede reserve: Carroll, Hughes, Zamora, Murphy,

Gule kort: Doyle, Dunne