Av EMIL FJELD OLSEN

I dag våknet alle Tony Fernandes' twitterfølgere til følgende melding oversatt: Dette vil bli en god dag for QPR-fansen, noen nye fjes er på vei. Sist samme mann annonserte noe lignende på twitter var både Jordon Mutch og Mauricio Isla presentert før dagen var omme.

"Me Fer sjå!"
Førstemann på vei inn dørene til Loftus Road er midtbanespilleren Leroy Fer. Han har spilt på Norwich siden han ble hentet fra FC Twente før 2013/14 sesongen, 24-åringen spilte 29 Premier League kamper og scoret tre mål. Han har også representert landet sitt Nederland, senest i VM, totalt 7 kamper har det blitt til nå. I VM kom han inn som innbytter mot Chile og scoret. Flere kamper ble det ikke i VM for Leroy.

Leroy er en duellsterk midtbanespiller med ferdigheter og driv til å ta seg forbi motspillere, sterk også i og på hode. Klubbene skal være enige om en overgangssum på omlag 80 millioner. Det ryktes at den medesinske testen er gjennomført.

Nok en VM-spiller fra Chile?
Nestemann er chileneren Eduardo Vargas. Vargas er en ving/spiss, som også kan fylle den offensive midtbanerollen. Vargas spiller i den italienske storklubben Napoli, de to siste sesongene har han vært på utlån, først til den brasilianske klubben Grêmio. Der fikk Eduardo 24 kamper og scorte 7 mål. I fjor var 24 åringen utlånt til Valencia, der brukte han 17 kamper på å score 3 mål. Chile kom som kjent til kvartfinalen i VM, Vargas spilte samtlige kamper og imponerte særlig med scoring mot Spania. For landslaget har Vargas scoret 15 mål på 32 kamper.

Det dreier seg om en låneavtale for den hurtige teknikeren, som skal gjennomgå medisinsk test i morgen hvis ryktene stemmer.

Dette er to spillere som absolutt vil kunne bidra. Det har vært mye snakk om den offensive kvaliteten i QPR, og Vargas er en spiller som absolutt vil heve kvaliteten offensivt. Leroy Fer vil øke bredden på midtbanen og vil være viktig mot fysiske lag og i jevne kamper. 

Øvrige rykter
Harry skal ønske å hente Niko Kranjcar tilbake til QPR, denne gangen permanent. En klassisk Premier League spiller som kan gjøre ting andre ikke kan, mener Redknapp. 

Arsenals midtbanespiller Francis Coquelin er også en mann Harry ser på som et alternativ. Den 23 år gamle midtbanespilleren er en arbeidshest med god fysikk og gode taklingsferdigheter. Det kommer eventuelt til å bli en låneavtale.

Det kan se ut som om at Julio Cesar kan få seg ny arbeidsgiver i løpet av kort tid. Keepergiganten som ikke har spilt ligafotball for oss siden 2012/13 sesongen skal være på vei til den portugiske klubben Benfica. Julio Cesar sitter på en veldig god kontrakt i QPR og det er positivt for klubbens økonomi at Julio finner seg nytt beite.