I oktober skulle vi fram til to brødre som begge har en profesjonell fotballkarriere bak seg, og som begge har vært juniorer i QPR. Mens de var registrert i W12 spilte de begge aldersbestemte landskamper - men for hvert sitt land! Spørsmålet var enkelt og greit - hvem?

Svaret er Kevin og Steve Gallen. Kevin var stjernen av de tre brødrene, og han fikk 10 U18- og 4 U21-kamper for England mens han var i W12. Steve spilte aldri A-kamper for Rangers, men han fikk 3 U21-kamper for Irland. Forklaringen er selvsagt at spillere kan velge landslag ut fra familiehistorie, og derfor kan helsøsken med foreldre og besteforeldre fra flere land ha flere landslag å velge mellom.

Den tredje broren, Joe Gallen, har selvfølgelig klart å forvirre noen av innsenderne. Han har også spilt U21-kamper for Irland, men han var på det tidspunktet ikke tilknyttet QPR. Joes klubber som spiller var Watford, Exeter og Shrewesbury, og han kom til QPR mange år senere som trener,

Alle som svarte hadde selvsagt Kevin på plass, men det varierte litt hvem den andre var. De som fikk pirket inn både Kevin og Steve var Knut Aksnes, Frank A. Baklid, Magne Buset, Karl Ove Dybvad, Bjørn I. Hansen, Stein Hanstad, Roy Hojem, Stian Karlsen, Stig Løken, Hans Erik Mathisen, Nils Toralf Nilsen, Lars E. Næss og Eivind Vasstrand.

Dermed skrumper tetfeltet enda litt mer ned, men det er fortsatt 7 deltakere som har fire lodd hver. Lista ser nå slik ut:

4 lodd: Knut Aksnes, Frank A. Baklid, Magne Buset, Hans Erik Mathisen, Lars E. Næss, Stian Karlsen og Eivind Vasstrand

3 lodd: Øyvind Engelsjord, Lars Ødemark, Tore Berntsen, Frode Rekve, Stig Løken, Karl Ove Dybvad, Bjørn I. Hansen, Stein Hanstad og Roy Hojem,

2 lodd: Thomas Hyvik, Tore Karlsen, Tormod Romestrand, Martin Skarstein, Asgeir Sørensen, Stig Andersson, Vegar Bakken-Løvaas, Nils Bjønness og  Terje Gundersen,

1 lodd: Tommy Svendsen, Nils Toralf Nilsen og Vegard Fjeld

I et forsøk på å skape litt forvirring i feltet gjør vi det nå mulig å score ikke mindre enn tre poeng i november. Vi stiller fire spørsmål og du får ett poeng for to rette svar, to for tre og tre for fire.

Vi vil vite hvem som var QPRs hovedeier og styreleder...

a)...da vi signerte Rodney Marsh?

b)...da vi nesten ble fusjonert med Fulham?

c)...da vi signerte Mike Sheron?

d)...og da Gianni Paladini (kanskje?) ble overfalt med pistol inne på stadionanlegget?

Vi minner om reglene. Vi kommer med ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas til nyttår. Du har større sjanse for å vinne hovedpremien (en QPR-trøye for sesongen 2013/14) jo flere oppgaver du klarer å løse. Vi deler ut bonuslodd dersom oppgaven viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den. I tillegg vil også den deltakeren som har vunnet flest lodd gjennom hele spørsmålserien få en oppmerksomhet når strek blir satt. Deler flere på den prestasjonen blir det loddtrekning der også.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for 2013/14 innen jul.  Svarfristen  denne gangen er onsdag 4. desember.

Svarene sendes til:

daghakon@besonet.ch

Og skriv (og det er veldig viktig) NOVEMBERQUIZ i emnefeltet