Av STEINAR SÆTHER

Ferien er for mange av oss over, treningskampene for QPR er unnagjort, nå er det blodig alvor. Om ferien har gitt noen av oss skrubbsår, lever vi fint med det. Av de fem treningskampene vi har spilt, var det særlig 0-5 sist lørdag mot Oxford på Kassam som gjorde vondt. 

Mest vondt var det for Jimmy Dunne. Hvor lenge han blir ute er foreløpig uvisst. Det betyr nok at signeringen Morgan Fox må settes inn noe før enn tenkt. Han trenger egentlig mer oppbygging av muskler og, for så vidt, alt. Unggutta som er alternativene blir for urutinerte, kanskje med unntak av Gubbins. Colback trenger nok også å bli bedre fysisk, samt bli bedre kjent med lagkompisene. Om skadesituasjonen blir regnet som betenkelig, får nok Colback spilletid likevel, om enn ikke full kamp.

Vi kjenner nok alle til våre egne resultater, inklusive 2-1 borte over Bedford Town samtidig med Oxford-kampen. Vi stilte med et bra lag! Watford sine fire kamper er 0-0 mot Boreham Wood, 1-1 mot Arsenal, 3-0 over Peterborough og 1-2 for Crystal Palace. 

Mannskapet til Hornets ledes av Valerien Ismael, samme mann som de avsluttet forrige sesong med. Hans førstevalg med keeperhansker på er identisk med hele forrige sesong førstevalg, østerriske Daniel Backmann. Han er for øvrig blitt valgt til kaptein for sesongen. Hamer er første reserve.

Forsvaret består ved seriestart av Sierralta, Ngakia, Pollock, Porteous (eks Hibs), Lewis (lån fra Newcastle), Hoedt og Morris. Troost-Ekong og Kabasele har reist til utlandet, Cathcart og Gaspar innenlands.

Midtbanen har store utskiftinger. Mange navn ut, kun noen få inn. Nytt navn er veteranen Livermore (eks WBA). Konè, Sema, Gosling, Louza, Forde, Asprilla, Kayembe og Dele-Bashiru virker ellers å være aktuelle. Chakvetadze, lånt fra KAA Gent denne uka, må bygges opp først.

Angriperne heter per i dag Bayo, Martins, Kalu, Healy, Baah og Adeyemo. Ince trenger også oppbygging. Fletcher og Sarr har reist.

Watford virker å ha et ålreit mannskap og skal være gode nok til en plass over midten. Opprykkskamp vil derimot overraske. Når jeg holder dem som favoritter i serieåpningen er det mest fordi vi ikke virker helt klare ennå. De har oppnådd ganske gode resultater mot presumptivt bedre motstand enn oss. 2-0 eller 2-1 er et mulig scenario.

Men, som alltid - COME ON U RSSSSS!