Når Grekerne, som Exeter kalles, og QPR går ut på banen kvart på ni tirsdag kveld, er det med to vidt forskjellige utgangspunkt. Som manager Paul Tisdale sier, så har laget hans fra Devon ingenting å tape mot en presumptivt bedre motstander. Vi for vår del taper kun den årlige cupanseelsen. Veldig lenge sida vi gjorde sakene våre i cupturneringene nå, men det er ikke veldig lenge sida vi bæsja i shortsen.

Trang start
Vi starta serien med deilige tre poeng (2-1). Dog var den seier`n trang, må sies. Hva vi kan forvente eller forlange av poeng framover er litt i det blå fordi spillere vil komme og gå ut august måned. Derfor er det ganske uvisst hvem som starter tirsdag kveld. Mye mulig at Green får hvile og Murphy får sin debut. Harriman spiller ikke høyreback sida han blei lånt ut til Gillingham mandag. Simpson igjen? Midtstopperne kan fort være Hill og Onuoha, om da ikke Ferdinand blir tilgodesett med en kamp. Venstre bak? Tja...

Midtbanen er vi godt forspent på, det sjøl om Harry skulle velge å skifte hele lagdelen fra lørdag. Blir ikke overraska om Sutherland får muligheten. Får Austin sin debut i angrepet eller venter Harry med den til Huddersfield førstkommende lørdag? Johnson og Zamora er åpenbare kandidater, men til en kamp som dette lurer Hitchcock bakom garderobedøra.

Ex. QPR-spiller
Noen få kjente navn fins hos Tisdale. De har en dugelig målvakt i Artur Krysiak. Forsvaret består av spillere uten erfaring på høyere nivå. På midtbanen finner vi to interessante spillere; 36-årige Matt Oakley med over 300 kamper for Southampton og med lange låneperioder hos Derby og Leicester. Han skal være klar av sin skade fra forrige sesong nå. Ved siden av finner vi en gammel ranger, den 33-årige skjeggebusten Tommy Doherty. Verdt å merke seg er at Tommy hos Wycombe (etter karrieren hos oss) blei kåra på årets lag i League 2 to ganger!

Aller fremst har klubben sagt farvel med en annen gammel ranger, Jamie Cureton, som skåra trutt. Han fikk kontrakt med Cheltenham. Inn som erstatning kom en annen ringrev foran kassa, Sam Parkin. Han har skåra mange mål for mange klubber helt oppe på championship-nivå, f.eks Ipswich.

Tillson
Siden vi er i modus "gamle kjente" så fins det en 20-åring i spillergruppa som heter Jordan Tillson. Han er, som noen allerede har gjetta, sønn til faren sin, som igjen heter Andy Tillson, midtstopper hos oss på tidlig 90-tallet. Nå er han i trenerstaben til Tisdale. En kjernekar. Det veit jeg :-)

Exeter starta som oss med 2-1 seier. Byttedyret var Bristol Rovers på hjemmebanen, St. James` Park. Jeg trur vi kan glemme treningskampen samme sted i juli hvor det endte målløst. Jeg ser for meg at vi vinner 2-0 denne gang, med en liten mulighet for at Grekerne skårer èn gang. Men videre skal vi. Vi trenger ingen snillisme!