QPR har nå syv kamper uten seier. Mot Wycombe så det lenge ut til å bli tre heldige poeng, men det glapp rett før slutt. Etter kampen spekuleres det om dette kan ha vært det siste vi har sett av Mark Warburton som QPR-manager.

Warburton valgte igjen 4-2-3-1. Skal man analysere resultatene med denne formasjonen så viser de at det er en suksess defensivt med denne troppen, men offensivt er det bortimot katastrofalt dårlige tall. To mål på fem siste kamper sier vel det aller meste. Årsaken til dette ligger ikke bare på at vi har en spiss som er scoringsvaksinert.

Dieng har vært en av de mest solide hos oss etter at han fikk tillit, og er for øyeblikket et soleklart førstevalg mellom stengene. Barbet og Dickie er like selvsagt som stopperpar. På backplassene var det Hamalainen og Kane denne gang.

Midtbanen defensivt var det Ball og Cameron, med Carroll, Chair og Osayi-Samuel foran seg. Helt på topp var det Lyndon Dykes igjen.

Kjentfolk
Wycombe er en klubb vi den senere årene har knyttet ganske sterke bånd til. Manager Gareth Ainsworth er nok hovedårsaken til nettopp dette, og vi har hatt hyppige lån til klubben i tidligere sesonger. Blant annet var det her Ebere Eze begynte å vise sitt fulle potensiale.

I dagens mannskap har de også en tidligere QPR-spiller i vingen David Wheeler. Wheeler fikk aldri tillit i QPR, men hos Ainsworth har han vært stort sett fast i startoppstillingen. Artig forøvrig også med denne kolossen av en mann, Akinfenwa, på topp.

Selvmål måtte til
Wycombe er på nedrykksplass og alle solemerker tilsier at laget skal turen ned til League One igjen etter opprykket forrige sesong. Lagene startet oppgjøret jevnt, men Wycombe fikk en stor mulighet tidlig. Akinfenwa stusset et innkast mot lengste stolpe. Kashket var på ballen og alene fra fem meter setter han avslutningen rett på Dieng.

Dieng god og heldig der.

QPR sliter med å komme til klare sjanser. Geoff Cameron prøver skuddfoten fra drøye 25 meter, men keeper Allsop er med og gjør en god redning.

Ilias Chair utfordrer på høyresiden etter 28 minutter. Kommer forbi og legger inn mot første stolpe. Ingen QPR-spillere i nærheten av ball, men det ser det ikke ut til at McCarthy har fått med seg. Han klarerer panisk og ballen ender opp i eget nett. Ikke et resultat av vakkert angrepsspill, men mål er mål. Vi takker og bukker!

Før lagene går til pause på 0-1 så testes Dieng av Wheeler på en heading fra 15 meter. Dieng redder godt nede i sitt venstre hjørne.

Hjemmelaget på jakt
Etter pause er det først en god sjanse til Barbet på heading, før det meste skal dreie seg om hjemmelagets jakt på utligning.

Etter 58 minutter kommer de svært nært. Horgan skyter fra 20 og får god klem på avslutningen. Dieng må gi retur og Kashket header den mot åpent mål, men klarer ikke få den under tverrliggeren.

Willock og Bonne var byttene Warburton gjorde for å sikre seieren. Disse to kom inn for Carroll og Chair etter 77 og 81 minutters spill.

Utligning
Etter 87 minutter kom utligningen. QPR har flere muligheter til å klarere, men taper alt av dueller i forkant. Akifenwa vinner i lufta og Wycombe fanger andreballen. Den havner hos Mehmeti som setter fart mot mål. Fra 15 meter får han avsluttet mellom Kane og Dickie, og avslutningen går mot Dieng sitt korte hjørne. Dieng er på ballen, men klarer ikke hindre at den går inn.

Ingen keepertabbe, men den er mulig å ta og 1-1.

Noen få minutter senere, etter 90+4, så er kampen over uten at noen av lagene har klart å avgjøre oppgjøret.