Av STIAN KARLSEN

Vi både gruer og gleder oss av mange årsaker. Gareth er en ganske stor kulthelt i QPR etter perioden som spiller fra 2003-10. Han ga alltid full gass som spiller, og det var litt rock n´roll både på og utenfor banen. Han elsker QPR og fansen elsker Gareth. Fallhøyden er dermed stor! 

Han var en av gutta som fikk oss ut av sumpa med opprykket fra League One i 2003/4-sesongen, og avsluttet tiden i QPR rett før klubben rykket opp til Premier League. Da hadde han lagt bak seg to prøveperioder som manager (caretaker). Spillerkarrieren fortsatte enda et par år i Wycombe før han overtok managerstolen der i 2012. 

Han har hatt suksess som manager i Wycombe, det hersker det liten tvil om. Han tok dem fra League Two og har stabilisert dem som et solid League One-lag, med en sesong i championship som det store høydepunktet. 

Vi ønsker mer enn noe annet at han lykkes i QPR. Han har ventet tålmodig på denne muligheten og akkurat nå så hopper han heller ikke etter Wirkola for å si det slik. Neil Critchley fikk aldri supporternes goodwill, den har garantert Ainsworth fra start i managerstolen. Tiden vil vise om det holder...