Av STEINAR SÆTHER

Swansea blei et overraskende lett bytte - at vi gikk på en smell igjen mot Blackburn overraska de færreste. Vi er nesten sikra medlemsskap i neste sesongs championship. Ikke for det, jeg vil se at vi makter det siste poenget også for å føle meg trygg.

Geitebukkene da? De har en kamp til gode på flere av konkurrentene og med god uttelling kan de knipe den sjette og siste plassen i opprykkssona. Middlesbrough ligger på nettopp den plassen med tre poengs ledelse, men de har kun 3 kamper igjen. I mellom derbefinner Bristol City seg med så og si samme utgangspunkt som geitebukkene. Rødstrupene har uglene borte i dag, M`boro har skogvokterne borte som slutta å vokte noe som helst for to, tre uker sida.

Jeg skal ikke tyne for mye ut av en sånn kamp. Rotherham er den eneste faren når det gjelder vår egen overlevelse og det bør gå veldig bra - den usikkerheten kan være over allerede i dag. Kun ett poeng hjemme mot Blues og slaget er tapt overfor oss.

Et par skader hos geitebukkene, Cousins ute for oss resten av sesongen. Hjemmelaget leder statistikken og skal være favoritter - også i lys av at de har mest å spille for.

Jeg tipper at om geitebukkene skårer tidlig blir det en tung ettermiddag, henger vi med gjennom første omgang kan vi få med oss ett poeng. Men tipset fra ei sjukeseng i Bergen blir 3-1 til geitebukkene 🙁