Av STIAN KARLSEN
Idrissa Sylla utnyttet en keepertabbe av de sjeldne, noe som resulterte i QPR sin andre hjemmeseier om tre dager. Rosinen i pølsa er at begge lagene som har blitt beseiret er ligaledere når de ankommer Loftus Road. 

Etter å ha slått daværende tabelltopp Wolves på lørdag, så var Ian Holloway sitt mannskap så langt det lot seg gjøre uendret til møte med den nye tabelltoppen, Sheffield United. Eneste endringen var tvunget ettersom Joel Lynch måtte sone karantene. Inn kom nykomlingen David Wheeler. Ian Holloway feiret sin kamp nummer 300 som QPR-manager denne kvelden og blir av de fleste hyllet for den innsatsen han har gjort med klubben. 

Uttaket hans førte til at Smithies hadde Baptiste, Robinson og Bidwell foran seg i forsvaret. Cousins og nevnte Wheeler var kantspillere i 3-5-2 formasjonen. Sentralt var det "supertrioen" Scowen, Luongo og Freeman som skulle sørge for å gi spissene Washington og Sylla best mulige arbeidsvilkår. 

Tabbe, scoring og skadeavbrudd
Det så veldig lite farefullt ut da Shefiield United-keeper Jamal Blackman skulle ut i feltet å plukke ned Jordan Cousins sin oppspill etter 4 minutter. Det skulle ende alt annet enn enkelt, og nærmest fatalt, for den innlånte Chelsea-keeperen. Han feilberegnet nok litt og gikk knallhardt i bakken etter å ha kollidert med lagkamerat Cameron Carter-Vickers. Idrissa Sylla, som hadde jaget oppspillet, fikk en gavepakke som det nesten ikke var mulig å bomme på. Plutselig befant han seg mutters alene, rett foran mål med ballen i beina og kunne enkelt sette inn ledelse for QPR. 

Blackman måtte ha flere minutters behandling før han ble båret ut av banen. Vi krysser fingrene for at ting går bra med ham, men må innrømme at vi likevel gledet oss over at QPR fikk den best tenkelige starten på oppgjøret. 

Store sjanser
Når spillet igjen var igang, og Moore hadde erstattet uheldige Blackman som Blades sin sisteskanse, så opplevde vi en underholdene førsteomgang. Lykken var på QPR sin side ved et par anledninger. 

Lykken var igjen på QPR sin side etter en Sheffield United-corner som havnet hos O´Connell på bakre stolpe for en "tap-in". O´Connell svarte med å vise hvorfor han er forsvarsspiller og styrte ballen over mål. Nær ved var også eks-ranger Leon Clarke som fikk en perfekt innsvinger, bak QPR-forsvaret, men fra fem meter klarer også Clrke å sende ballen over tverrliggeren. 

QPR var heller ikke helt uten muligheter og var absolutt med på bidragssiden for å gjøre dette til god underholdning. Idrissa Sylla prøvde seg fra langt hold på en Moore som hadde plassert seg hakket for langt ute. Moore rakk med nød og neppe å få avverget muligheten. 

Etter 6 minutter tillegg av omgangen så var det på tide å gå i garderoben for en pauseprat. 

Stødig andreomgang
Pausepraten hadde tydeligvis gjort godt, for det QPR leverte i andreomgang var akkurat det vi ønsket. Dette er laget som jobber og sliter for hverandre, og det med høy intensitet og arbeidsmoral. Det som var av høydepunkter var det stort sett QPR som stod for. Riktignok prøvde Billy Sharp seg med en brukbar avslutning, men Smithies var godt med på notene og reddet komfortabelt. For QPR sin del så var det avslutninger på hodet av Sylla, skudd fra Luongo og en god målsjanse for Jamie Mackie som var beholdningen for omgangen. 

Ingen av avslutningene endte i nettet, noe bortelagets Leon Clarke klarte ved en anledning, men han ble helt korrekt avblåst for offside for anledningen. QPR styrte denne kampen svært godt og så farligere ut på kontringer enn hva Sheffield United presterte i etablert press/spill. Ut i fra spill og sjanser var det slettes ikke ufortjent at hjemmelagets spillerer kunne strekke armene i været over to "toppskalper" på tre dager når det hele var over.

Scoringen var muligens av det heldige slaget, men QPR beviste nok en gang at de kan hevde seg mot de beste lagene i divisjonen. Først og fremst på Loftus Road som er i ferd med å bygge seg opp til å bli den festningen vi alle ønsker at den skal være.

U R´sss

QPR-Sheffield Utd 1-0 (1-0)
Mål: Sylla (4)
 

QPR: Smithies, Cousins (Furlong 59), Baptiste, Robinson, Bidwell, Wheeler (Manning 87), Scowen, Luongo, Freeman, Washington, Sylla (Mackie 67).

Ubenyttede innbyttere: Lumley, Smith, Ngbakoto, Wszolek.