Gianni Paladini kom til klubben i 2003/2004. Gjennom eiendomsselskapet Moorband kjøpte den tidligere fotballagenten opp 22 prosent av QPR, og sesongen etter utvidet han aksjeposten.
Samtidig begynte han å blande seg inn i Ian Holloway's arbeidsoppgaver, en situasjon som kulminerte med den frittalende managerens exit i februar 2006.

Før dette kom imidlertid historien som kunne vært hentet ut av en elendig B-film.

Gunfight at OK Corral
I August 2005 slo vi Sheffield United på hjemmebane i vår tredje kamp. Etter oppgjøret hevdet Paladini at væpnede menn hadde truet seg inn på styrerommet. Med en pistol mot hodet skal han ha blitt truet til å signere et dokument der han sa fra seg styrevervene i QPR.
Da saken kommer opp for retten blir Paladini regelrett avkledd, og samtlige tiltalte blir frifunnet.

En måned senere overtar Paladini makten i klubben.
Han har lokket til seg flere investorer, blant annet den brasilianske VM-vinneren Dunga. Det ender i tragedie, og Dunga krangler fremdeles med QPR for å få pengene tilbake.

Flavio Briatore
I 2007 sliter QPR fremdeles med svært høy lånegjeld. I tolvte time kommer Flavio Briatore inn fra Middelhavet iført gull, glitter og lekre damer. Sammen med den uinteresserte Bernie Ecclestone starter et race som savner sidestykke i engelsk fotballhistorie.

Det første de det italienske trekløveret gjorde, var å løse inn det såkalte ABC-lånet som truet med å kvele klubben. Etter dette måtte Gianni Paladini finne seg i å spille andrefiolin. Briatore bestemte nå det meste i QPR.

Berg- og dalbane
Årene fram mot opprykket i mai 2011 ble en heisatur av de sjeldne. Den inkluderte en haug med managere og økende avstand mellom klubbledelse og fans.
Vi er kanskje utakknemlige, men faktum var at Paladini & Co. gjorde grep som fikk fans til å føle at klubben og dens familietradisjoner gradvis ble svekket - i fansens øyne.

Flaks
I ettertid ser vi at de klarte å nå sine mål, nemlig å få QPR tilbake i Premier League. De hadde for øvrig en utrolig flaks, der Amit Bhatia var den som sikret Neil Warnock's signatur i mars 2010.

Paladini kunne imidlertid fort blitt den store syndebukken på grunn av historien med Alejandro Faurlin. Også her hadde klubben flaks som unngikk et saftig poengtrekk som ville fratatt oss direkte opprykk.

Med Paladini's exit er et surrealistisk fotballkapittel historie. Vi må bare takke for innsatsen.

Og glemme ham.