Av EVEN LUBECK/STIAN KARLSEN

Tjærnås er en allsidig fotballmann og livnærer seg for tiden som ekspertkommentator og skribent, men er for mange fremdeles best kjent som trener/manager. 

Hvordan tror du Harry Redknapp ville klart seg i BPL med det QPR mannskapet han har for øyeblikket?
 -Jeg tror vi har for lite tempo i laget til å holde plassen i PL. Jeg er særlig skeptisk til bakre firer, som jeg synes blir avslørt for ofte på mangel på fart. Tror vi må forsterke oss ganske merkbart hvis det går som jeg håper

Er Harry Redknapp rett mann for QPR om de ikke rykker opp? Evt. hvem skal ta over?
-Jeg har dessverre ikke blitt imponert over Harry. Mangel på en strategi som tar oss i en bestemt retning mangler, og jeg synes heller ikke han eller teamet hans har vært flinke til å ta grep underveis som har endret kamper i vår favør.
Men han er selvsagt rutinert, og jeg håper han også henter fram det beste når det teller aller mest
 
Hva er dine tanker så langt om årets sesong? En skuffelse eller en opptur?
-Det har vært en skuffelse. Med stallen og ressursene vi har burde vi vært en av to som rykket direkte opp. Men historien har vist at det ikke er noen automatikk i det etter nedrykk, og klubben var åpenbart i en ekstremt vanskelig situasjon da Harry kom.
Og hvis vi rykker opp spiller det jo ingen verdens rolle hvordan vi gjør det
 
Hvem ville evt. vært rett mann til å ta over QPR?
-Jeg har ingen konkrete navn som eventuelt ny manager, men håper det kommer en som kan gi stabilitet over tid, og at det er en klar tanke og filosofi bak det, ikke bare et stort navn som blir hentet på tidligere meritter.

Håpet og troen i play off går på at vi har så mange rutinerte folk at de bør tenne ekstra til, men samtidig holde hodet kaldt i de tetteste kampene. Så jeg har et realistisk håp om opprykk, og gjør meg klar til feiring.