Av STIAN KARLSEN

Hoddle har ikke vært manager siden han var i Wolverhampton i perioden 2004-06, men har drevet sitt eget fotballakademi, Glenn Hoddle academy, i Spania de seneste årene. Her har han har utviklet unge britiske spillere som står uten kontrakt.

Som manager har han en imponerende CV med Chelsea, Tottenham og det engelske landslaget (1996-99) som de største merittene. Spilleren Glenn Hoddle er en stor Tottenham-legende med nesten 400 kamper og 88 mål for klubben i perioden 1975-87.

Sammen med Bond og Jordan
Nå skal han altså jobbe sammen med Kevin Bond og Joe Jordan under Harry Redknapp sin ledelse.

Harry selv er strålende fornøyd med å ha Hoddle med på laget. 
- Jeg er veldig glad for å ha Glenn på laget. Jeg pratet med styreformann om å bringe ham hit, og han syntes det var en strålende idé. Glenn vil bli glimrende. Han har kunnskapen  og erfaringen som skal til og kommer til å bli fantastisk ute på treningsfeltet med spillerne. 

Alltid elsket trenerrollen
Glenn Hoddle sier at han gleder seg til å komme inn i rollen. 
- Jeg er veldig glad for denne muligheten. Jeg har alltid elsket trenerrollen og kan nesten ikke vente til jeg får truffet spillerne, kommet meg ut på treningsfeltet og gå i gang med arbeidet. 

- QPR er nyopprykket og det overordnede første målet er å beholde plassen i Premier League. Jeg skal gjøre mitt beste for at det skal lykkes!

Dette kan vise seg å bli en av de viktigste signeringene denne sommeren. La oss håpe han utgjør en umiddelbar forskjell og at Hull får unngjelde allerede på lørdag som konsekvens. 

U R'sss