AV EVEN LUBECK

QPR hadde gjort mange rokkeringer fra lørdagens storseier over Yeovil på Loftus. Ut hadde både Jenas, Traore og Green(alle med skade) gått, mens inn hadde henholdsvis Murphy, Henry og O'Neil kommet. De stilte i en 4-2-3-1 med disse 11, og det var en gammel kjenning som var å se igjen på spissplassen til Rangers:

Murphy, Onuoha, Dunne, Hill, Hughes, Hoilett, Barton, Henry, O'Neil, Morrison, Zamora

QPR startet brukbart, spesielt Ravel og Hoilett var friske med deres respektive egenskaper, Ravel med ballteknikk som andre kan misunne han, og Hoilett med en ekstrem fart. Dog blir Hoilett litt enkel å lese til tider, men han er et uromoment med sin fart. Bobby virket rusten, men han kan fungere bra som oppspillspunkt når han gjør det enkelt. Mye kriging på midten de første 20, lite sjanser.

Etter 35 min får Sheffield en omdiskutert straffe. Sheffield kontrer og når Dunne kommer i løpeduell, ender det som oftest med en straffe imot(Leeds hjemme..). Dunne klipper ned Best og får i tillegg direkte rødt kort. Det røde kortet var strengt idømt, men en spiller med så mye erfaring som Dunne skal skjønne at det å takle i straffefeltet ofte ender med straffe og noen ganger også rødt, som var utfallet i denne hendelsen. Dunne har forresten fått 1 kamp utestengelse og får ikke spille på lørdag mot Middlesbrough.

Siste 15 av 1.omgang var svært svake av QPR, og hadde QPR vært litt mer uheldige hadde de vært under med både 2 og 3.

Jeg hadde troa på at Harry tok en skikkelig pauseprat, og han satt inn på både Krancjar og Yun, men det viste seg å ikke hjelpe nevneverdig.

Sheffield scorer igjen etter 4 minutter av 2.omgang, igjen av den tidligere QPR spilleren, Leon Best. Vi vet alle at 2-0 er en skummel ledelse, men QPR hadde ikke noe å komme med fremover, bortsett fra noen lysglimt fra Krancjar.

I det 70. minutt går kvelden fra å være trist til bekmørt. Corneren fra Sheffield ender opp i beina til Buxton som flikker ballen over Barton før han setter den kontant i kassa. Vi skapte så å si ingenting på Sheffield sin banehalvdel.

I kveld var det ikke mange QPR profiler, men jeg vil trekke frem Krancjar i 2.omgang som QPR sin beste. Selv om han ikke alltid gjør de riktige valgene, så prøver han og de få gangene QPR hadde ballen i 2.omgang, tok han tak og prøvde å skape noe offensivt. Selv om vi kan være etterpåkloke, burde Krancjar startet etter det gode innhoppet på lørdag. Det var ellers gøy å se Murphy, som fikk sin debut i serien i går. Selv om det ble hele 3 i sekken, hadde han noen gode redninger og virket selvsikker.

På lørdag spiller vi mot Middlesbrough FC og vi må ikke miste motet, vi ligger fortsatt på 4.plass med 63 poeng og à poeng med Derby, som ligger plassen over oss.

Om du vil se sjansene fra kampen finner du de her:

 

Come on you R'ssss