Supporterklubben ønsker alle sine medlemmer og QPR-supportere en riktig god jul. Vi går inn i julen i en vesentlig bedre forfatning enn på veldig mange år. 

Vi er trygt plassert på 10 plass, fire poeng bak playoff med en spillergruppe som virker samlet og inspirert. Steve McClaren er i ferd med å bli akkurat den manageren vi drømte om da han tok plassen til Ian Holloway etter forrige sesong. Hadde vi kunnet fjerne innledningen på sesongen (4 strake tap) så hadde vi vært plassert pent inne på playoffplass. Det i seg selv er ganske imponerende med de utfordringene klubben har stått ovenfor det siste året. FFP er avklart, spillergruppa er ryddet og rensket for alle de overbetalte råtne eplene som en gang var der. 

Når man i tillegg klarer å bryte forbannelsen på City Ground, så er det lov til å tro på noe stort selv med begrensede midler. 

I romjulen har man, på papiret, en ganske stor mulighet for å plukke med seg godt med poeng. Først to hjemmekamper mot to bunnlag i Ipswich og Reading, før man møter Aston Villa på Villa Park første nyttårsdag. 

Det er lov til å håpe at vi er godt med å kjemper om playoff når vi går inn i 2019!!

men først.... ribbe, pinnekjøtt, lutefisk og all verdens tilbehør før de yngste endelig skal få åpne presangene sine. 

God jul folkens! 
Det er god grunn til optimisme!