Av STEINAR SÆTHER

Regner med at vi var flere som sovna med et smil om munnen natt til søndag. 2-1 på Molineaux var ikke et ran på lik linje som ditto resultat mot Fulham, dog et lite tjuveri må innrømmes. Sjansestatistikken sånn jeg kunne lese den på oppdateringen på QPR-sida var 6-3 fordel ulvene. I første omgang blei vi delvis kjørt over og bare ineffektivitet og (igjen) en god Smithies gjorde at det sto 0-0. Vi er mer med i andre omgang og tar ledelsen etter godt arbeid langs høyrekanten og en Sylla som bryter foran på 5m. 1-1 er egentlig reprise på andre sida. 1-2 blir jobba fram av, først, Mackie, og dernest vår polske målskårer. Seier`n kom også på tross av alle som ikke kunne stille, og det skal vi kanskje være glad for at de ikke kunne...? Bl.a gjorde debutanten Manning en god kamp!

Pausa er kort, allerede mandag er det ny kamp. Traktorgutta kommer inn fra Ipswich for nye 3 poeng. Det er ikke mer enn 5 uker sida vi reiste hjem med usle 0-3 i bagen i Ollys andre kamp i ledelsen. Vi hadde ikke fått "our Rangers back". 

Vi har ikke gjort annet enn å tape kamper fram til nyttårsaften, traktorgutta har S-U-T i alle bauger og kanter. De har enda til gode å få to like resultater på rad. Et godt tegn for oss at de vant 2-1 mot Bristol City for tre dager sida. En annen ting å merke seg er at ingen spillere utmerker seg over to, tre kamper på rad. Enkelte av våre er derimot "periodiske". 

På verkstedet fins to traktorer som nok ville vært i nærheten av plukklista til McCarthy. For Ollys del kan det godt hende at de fleste som var ute nyttårsaften er ute av drift mandag også. Samtidig vil nok Olly endre noe om noen er tilbake, og her er kaptein Onuoha åpenbar. Men det blei rydda ganske godt opp i hans fravær. Kanskje han hadde godt av pausa...? 

Av alle lag i championship er vi nest dårligst hjemme med 3-3-6, bare Blackburn er dårligere. Ulvene og Rotherham har bedre målforskjell enn oss. Borte er vi faktisk midt på tabellen! Traktorgutta er like dårlig borte som vi er hjemme, og de skårer enda færre. Kun 8 nettkjenninger utafor Suffolk er lite å bruke hornet for. 

Nå har altså traktorgutta stått i garasjen ett døgn mer enn oss og om begge managerne stilte med de samme 11 som sist, kunne det bety noe. Men begge gjør helt sikkert endringer om de kan. 

Tallet er 11: På de 11 siste besøkene på Loftus Road har traktorgutta har de sluppet inn mål i samtlige, og da er vi helt tilbake til 1997! Det er blant årsakene til at jeg trur vi kan gå hjem med poeng mandag, ett eller aller helst tre. Psykologien i seier`n sist og ustabiliteten til traktorgutta er de andre. Lukta av 1-0 eller 1-1 er til stede i kveld...