Av STEINAR SÆTHER

For meg var det 4 høydepunkter i kampen mot Leyton Orient. Målet som Dickie setter, det fantastiske entøtsjsspillet vi vartet opp med  - som startet ved egen 16-meter og gikk som hardangersøm oppover langs linja, dobbeltredningene til Archer, og ikke minst, feiringen Adomah hadde med fansen etter straffeseieren. Ellers var jeg fornøyd med de første 25 minuttene. Så, at vi nesten taper kampen i ordinær tid, var verre. Oxford, det er bare å forsyne seg!

Grant McCann og hans Hull City fikk en pangstart på sesongen. 4-1 er alltid gode greier i Championship, på bortebane er det helt supert. Jeg vi hevde at motstanden ikke var på sitt beste forrige lørdag, og at Preston North End vil slite denne sesongen. 

Som vanlig spillere ut og spillere inn.  Om De Wijs sier vi jo tusen takk til Hull for at vi fikk beholde på skikkelig kontrakt. Inntrykket mitt er at hjemmelaget i lørdagens tv-kamp, vil skåre mye mål, de har kompetente spillere fra midten og framover. Jeg anser forsvarsspillet å være hemskoen. Kan bli en underholdende kamp mot tigrene på Kingston`s  Communcation Stadium.

Har vi noen felles managere? Ja, to av sorten. Mark Hately fikk halvannen sesong fra juli 97 til november året etter. Statistikken var ikke all verden, 17-14-45. Hately ble aldri noen stor spiller hos oss, og karrieren som manager andre steder endte heller ikke spesielt godt. Nummer to var Iain Dowie som fikk jobben i mars 2010. Karrieren hans som manager er over og han jobbet i Sky Sports som ekspert i flere år etter det, men i fjor gikk byttet han beite til en jobb innenfor økonomi! 

Vår nord-irske venn spilte 31 kamper for oss i sesongene 98-01. Det lave antallet kom av skader, som igjen kom av hans innbitte spillestil. To mål var fasiten på disse kampene. Så kom han tilbake som manager i 2008 og hadde jobben i 15 kamper! Når han fikk sparken lå QPR på en ålreit 9. plass, så helt rettferdig kan det ikke vært. Dowie fikk så jobben som assisterende manager i Newcastle før Hull ringte. 

Sånn det ser ut fredag kveld kan vi ha tre fravær når kampen starter lørdag. Det er spørsmål rundt De Wijs på grunn av en uavklart skade, mens Chair og McCallum har vært sjuke. Er de i form til å spille allerede nå? Hos hjemmelaget skal det visstnok være greit. Foreløpig!

Vanskelig å gi et tips for denne kampen. Har en mistanke om at vi får vår tredje U på rad, så 1-1 eller 2-2 virker mest sannsynlig

1200px-Hull_City_A.F.C._logo.svg.png