Av STEINAR SÆTHER

De nesten 6 000 på tribunene tirsdag fikk oppleve 6 flotte mål og mye dramatikk, da vi møtte dagens motstander Bristol City i ligacupen på Kiyan Prince Foundation Stadium.Badge Bristol city.png 3-3, og det svingte skikkelig! Flere nye spillere fikk prøve seg på begge lag, for vårdel fikk noen nye også prøve seg på straffer i en konkurranse vi vant. Portsmouth samme sted er gevinsten.

Tilbake til seriespill. Vi busser til Ashton Gate, Bristol, i dag. I serien har vi spilt inn 4 poeng mens rødstrupene (Robins) har nøyd seg med ett. Jeg vil dog hevde at hjemmelaget under sterk og kyndig ledelse av Lee Johnson vil havne foran oss på tabellentil slutt, mye mulig at de havner i sluttspillssona også. Der havner ikke vi, uansett om starten har vært god.

Han har ei fin spillergruppe nå, Johnson, imidlertid har starten fått preg av skader bakover på banen. Sommersigneringen DaSilva ventes ikke i spill før rundt jule- og nyttårstider. Til denne kampen kan det faktisk være hele 3 forsvarere ute pluss en på midten,som alle normalt er aktuelle i førsteoppstillingen.

Om en ser på lagdelene fins det ingen svake punkter. Bentley vil prege kamper positivt fra sin plass i målet, Flere gode spillere både i forsvaret og på midten, og av spissene skårer 3 av dem jevnlig. Legg til effekten av å ha Johnson som manager, og plutseliger rødstrupene vriene å hanskes med. Men skader kan altså ødelegge starten på sesongen.

Vi har ingen skader i troppen vår og Warburton gleder seg naturlig nok over at de nye presenterte seg på en overbevisende måte tirsdag. Nå går vi inn i 2 tøffe uker med 5 kamper, dermed blir det så viktig å kunne hvile enkelte spillere uten at det går utoverkvaliteten på spillet. Alle som til nå har fått spille ser ut til å vite hva oppgavene er - som jeg tror kommer av at Warburton ikke er den type manager som overlesser spillerne med detaljer de skal huske på underveis. Fotball er et enkelt spill!

En ny åpen kamp der vest, er å forvente. Kan godt hende at begge managerne strammer inn noe av det åpne spillet fra tirsdag, men begge lag liker det offensive spillet. Med tanke på skadene til hjemmelaget tror jeg ganske godt om denne kampen, at vi klarer minstuavgjort. Mitt første tips er 2-2 men ser mulighetene for seier også.

Go Rangers, go!