Av STIAN KARLSEN

Det var et presset QPR-lag som kom til Molineaux stadion nyttårsaften. Hele desember har gått med kun tap som resultat og manager Holloway har fått gjennomgå. Tidligere på dagen lå man faktisk i perioder på nedrykksplass etter at Blackburn lenge ledet i sin tidligkamp borte mot Huddersfield. Dette ble sårt etterlengtet opptur og 2017 kan startes med skuldrene noe lenger ned enn man kanskje hadde forventet.

QPR møtte Wolverhampton på Loftus Road for under én måned siden. Kampen endte 1-2 også den gang med ulvene som seierherrer. Den gangen var Wolves som var i katastrofalt dårlig form og ikke hadde vunnet en trepoenger på 9 kamper. Etter oppgjøret på Loftus Road har laget hatt en stigende formkurve og alt annet enn hjemmeseier ville være et overraskende resultat. At QPR vant dette oppgjøret viser hvor uforutsigbar fotballen kan være. Det aller meste ser ut til å sitte mellom ørene!

Lite å ta av
Holloway gjorde fire endringer på mannskapet som tapte mot Brighton sist, tre av dem var tvungne ettersom Onuoha sonet suspensjon, Cousins var ute med hamstringskade og Luongo ute med en vond lyske. I tillegg var det ingen Borysiuk blant de elleve startende.

Joel Lynch, Sandro, Jamie Mackie og en debuterende 20-åring i Ryan Manning fikk tillit denne gangen. På benken var det Borysiuk, Ingram, El Khayati, Shodipo, Hamalainen, Washington og Eze som tok plass. Det er med andre ord ganske tynt i rekkene for tiden…

Wzsolek kampens «lirare»
Borysiuk var satt på benken, men vår andre polske «venn» skulle bli avgjørende denne ettermiddagen med en målgivende og æren av å sette inn seiersmålet på tampen av oppgjøret.

Etter 0-0 til pause, hvor Wolves hadde vært det klart førende laget, kom den første scoringen til QPR etter 53 minutters spill. Nevnte Wszolek dro seg fri på sin høyrekant og slo innlegget som fant Idrissa Sylla. Sylla hadde kommet seg forbi sin forsvarer og banket ballen i nettet fra 7-8 meter. QPR var i ledelsen!

Wolves slo imidlertid raskt tilbake og når timen var spilt så kom utligningen. Den var svært lik det QPR hadde gjort noen minutter tidligere. Costa dro seg fri på høyre, slo innlegg og Edwards møtte ballen og satte den kontant bak Smithies fra kort hold.

Avgjørelsen skulle ikke falle før det var spilt 87 minutter. Wszolek kranglet seg inn i feltet, fikk noe heldig med seg ballen og i tillegg en dårlig touch. Ballen kom litt for langt foran ham, men med herlig innstilling jaget han videre, skled inn, fikk en tå på ballen slik at den passerte Carl Ikeme i Wolves-buret. Den smakte godt!

Ikke helt fortjent
De fleste vil nok påstå at Wolverhampton hadde fortjent mer fra denne kampen, men det kunne ikke brydd oss mindre. Statistikken sier i grunn mye om kampforløpet. 20-5 i avslutninger, 62%-38% i ballinnehav og 5-1 i cornere i fordel til hjemmelaget tilsier at QPR var til tider godt presset.

Det har altfor ofte vært motsatte, så at det denne gangen går vår vei er ikke mer enn rett og rimelig.

unnamed.png

Godt nytt år
Med det er 2016 over. Et trøblete QPR-år sådan. Nå åpner overgangsvinduet og det skal bli spennende hvilke muligheter som åpnes for Ian Holloway. Trolig blir det lite spektakulært, men spennende blir det okke som.

Ønsker alle QPR-supportere der ute et riktig godt nytt år og takk for året som har gått.

Måtte 2017 bli blått og hvitt!!

U R´sss

Wolves-QPR  1-2 (0-0)
Mål: Sylla (53), Edwards (61), Wszolek (87)

QPR: Smithies. Hall. Lynch, Bidwell, Perch, Mackie, Sandro (Borysiuk 68), Ngbakoto (Washington 78), Sylla, Manning