På en rolig dag er det en fryd å tusle rundt blant babytøy, smykker, krus, drakter, jakker, skjerf, klokker, DVD'er og et utall andre produkter. På kampdager skal man helst ikke slite med klaustrofobiske tendenser. For klubbens 'Superstore' er fylt til randen med varer.

Voksende vareutvalg
- Da jeg startet med dette var utvalget i butikken en brøkdel av det vi har i dag. Dessverre har vi de samme lokalene til rådighet som vi hadde den gang, og da blir det naturlig nok trangt.
Men vi har fått på plass et køsystem som gir oss maksimal utnyttelse av rommet. Med nye stadionplaner underveis blir forhåpentligvis disse utfordringene historie om få år, sier 49-åringen fra Clacton-on-Sea, sør for Ipswich.

Atkinson har vært QPR-supporter siden syttitallet og har Stan Bowles som sin absolutte favoritt.
- Nostalgi vil alltid være viktig for QPR-fans. Betydningen av de klassiske spillerne kan aldri undervurderes, og vi forsøker gjenspeile dette gjennom å ha produkter med nostalgisk preg i butikken.

Asiatisk pengemaskin
Samtidig er årets utgave av QPR blitt en pengemaskin, og da i særdeleshet Ji Sung Park.
- Ved en anledning kom det en bestilling på 500 drakter fra en asiatisk kunde. Med navn og nummer påtrykt blir dette en type bestilling som er helt ny for oss, men som naturligvis gir omsetningen et voldsomt løft. Samtidig er det en utfordring for jentene bak disken, som gjør en fantastisk jobb.