Av STIAN KARLSEN

Det er en drøy uke siden Ian Holloway og Marc Bircham hadde sin første runde på treningsfeltet med spillerne. Likevel ser man mange endringer både på og utenfor banen. 

Conor Washington
Den kanskje største endringen kan oppsummeres best ved Conor Washington. Washington ble spilt ute på vingen av Hasselbaink og fikk kun ett ligamål når nederlenderen regjerte på Loftus Road. 24-åringen fikk tillit på topp av Holloway, sammen med Sebastian Polter, og svarte med scoring og en av sine beste opptredener i QPR siden han kom i januar. 

Ian Holloway har vært klar på at han syntes at Washington er spilt "ute" av posisjon under klubbens forrige regime. Det var Conor godt fornøyd med. 

- Det har vært tøft etter jeg kom hit, og det var fint å endelig spille med to spisser 
Seb (Polter) er veldig fin å spille med. Jeg syntes "den-lille-og-den-store"- kombinasjonen virker godt. Det er hva jeg er vant til fra tidligere. 

Han hyller Holloway sin inntreden i laget. 
- Det er vanskelig å ikke få et løft bare ved å prate med ham. Hans etusiasme er smittende. Det vises også på trening. Det har vært en skikkelig boost. 

 

 

Klubbens sjel
Mange vil nok si at Ian Holloway ikke var den riktige ansettelsen, og høyst sannsynlig heller ikke klubben sitt førstevalg. Det vi derimot har sett etter at han ble ansatt er at Holloway er villig til å ofre alt for QPR, og det samme kan sies om assistent Marc Bircham. 

Disse to gutta har QPR så til de grader i blodet og den intense viljen til å gjøre klubben attraktiv har smittet over å fansen. 

Stemningen på Loftus Road lørdag var den bekreftelsen man trengte på at de fleste faktisk er godt fornøyd med hvordan ting har blitt.

Hjemmelag
Under Ian Holloway sin forrige periode som manager var QPR et utpreget hjemmelag. Den tendensen tror undertegnede man kommer til å se på nytt. Under Jimmy Floyd Hasselbaink var man faktisk minst like gode/dårlige på bortebane. Der Jimmy fokuserte medt på hurtige kontringer både hjemme og borte så har Holloway et ønske om å spille offensiv fotball og dominere kamper. 

Det gjenstår fremdeles å se om han lykkes, men han fikk en flott start på lørdag. 

U R´sss