Granero kom til QPR i fjor sommer og ble omtalt som en sjokkerende overgang. Mange "eksperter" mente overgangen kunne bli den beste i vinduet og spådde at han ville slå ut i full blomst i Premier League. Granero kom fra Real Madrid hvor han hadde hatt 67 opptredener før han ankom London.

12 måneder senere så kan vi, skuffende nok, konstatere at han floppet ganske eventyrlig i QPR-trøya. Det ble med 28 kamper og ett mål(se video). Alle så potensialet, men i likhet med resten av laget kollapset både form og selvtillit ettersom sesongen skred frem.

Han er under kontrakt med QPR frem til 2016. Ryktet sier at Real Sociedad har sikret seg en opsjon på kjøp (£6 mill) dersom han skulle bli en suksess, men dette er ikke offisielt bekreftet.
Det ble i utgangspunktet forhandlet om en permanent overgang, men klubbene og spilleren ble ikke enige om betingelsene. En låneavtale ble derfor sluttresultatet. En løsning trolig alle parter er brukbart fornøyd med.

Han vil fremdeles kunne ikle seg hvite og blå striper, men denne gangen går stripene i "feil" retning.

En ekstra gulrot for Granero er at det kan bli Champions League-spill i Real Sociedad. Laget skal ut i CL-kvalik mot Lyon 20 august.

Selv om Granero floppet forrige sesong, så kan han gå med hodet høyere hevet enn mange andre ut av portene på Loftus Road. Man kunne se at mannen virkelig prøvde å få det til, men det ville seg rett og slett ikke. Han forholdt seg lojal og klaget aldri over sin egen eller klubbens situasjon. Det er mager trøst, men nok til (vi er ikke kravstore!) at vi ønsker ham all hell og lykke i La Liga kommende sesong!

 

U R'sss