Av STIAN KARLSEN

Queens Park Rangers møter Sunderland i Championship på lørdag, og selv om det kan være for tidlig for Grant Hall, er forsvareren nær en retur til førstelaget etter lang tid på sidelinjen. 

Den 25 år gamle forsvarskjempen har vært ute med en kneskade siden pre-season og har defintivt vært savnet i det bakre leddet foran Aleksander Smithies. 

På mandag, spilte han 45 minutter for U23 i 1-0 seieren mot Coventry. 

Hall regner med å måtte få noen flere kamper for U23 før han går tilbake til førstelaget, men er først og fremst bare glad for å være tilbake i aksjon på banen. 

-Jeg tar hver dag som det kommer for øyeblikket, Jeg er på et skreddersydd treningsprogram, og det handler bare om å få kamptrening for meg, og jeg kommer til å kjenne når jeg er 100% klar!

- Jeg vil trolig trenge et par U23-kamper før jeg kan bli vurdert. Jeg har foreløbig bare spilt 45 minutter, så dette er bare starten på meg.

Hall var, før han ble skadet, fast i oppstillingen til Ian Holloway. Han var skadet i siste del av forrige sesong og fikk en ny skade (kne) da QPR møtte Bromley i oppkjøringen til årets sesong. 

Dette har holdt Hall  på sidelinjen i nesten tre måneder, og midtstopperen sier at det har vært en tøff tid for ham.

- Jeg har vært nær ved å være tilbake et par ganger, men har fått tilbakeslag når jeg har prøvd meg på banen. Det har vært frustrerende. 

Holloway er nok svært glad for å se at skadeproblemene i forsvaret er i ferd med å løse seg, men QPR-sjefen må klare seg uten Hall i helgen og satse på at det uansett er nok kvalitet i troppen til å sikre seg tre poeng i nordøst mot Sunderland lørdag. 

U R´sss